fbpx

4 danskere Challenge Tour klar med Team Made in Denmark

Igen i år giver Team Made in Denmark danske talenter muligheden for at få foden indenfor på den europæiske Challenge Tour. Daniel Løkke, Mads Søgaard, Niklas Nørgaard Møller og Benjamin Poke udgør i første omgang Team Made in Denmark 2018.

Målet med Team Made in Denmark er, at så mange danskere som muligt får chancen for at tilspille sig en kategori til 2019. Det kræver minimum syv spillede turneringer på Challenge Touren i løbet af 2018-sæsonen for at være tællende på ranglisten, og så kræver det selvfølgelig, at man gør det så godt i sine starter, at man kan tilspille sig en kategori til 2019.

– Som udgangspunkt vil alle fire spillere derfor få syv – otte starter, såfremt det over sæsonen stadig giver mening. De fire spillere får dog et forskelligt antal invitationer fra start. Sidst i juli laver vi så en fælles evaluering, hvor vi aftaler det videre forløb, forklarer Flemming Astrup fra Made in Denmark, der står bag stiftelsen af Teamet.

De fire spillere får fra start følgende antal invitationer:

  • Niklas Nørgaard Møller (7 invitationer)
  • Daniel Løkke (6 invitationer)
  • Benjamin Poke (6 invitationer)
  • *Mads Søgaard (3 invitationer i første omgang)

*Mads Søgaard har en “medical exemption” fra Challenge Touren efter sin skade i 2017. Det betyder, at han foruden sine Team Made in Denmark invitationer er sikret en række turneringer fra starten af året.

Når der evalueres til sommer, vil også Rasmus Hjelm, Mark Haastrup og Frederik Drejer indgå i overvejelserne. Disse har alle tre en kategori på Challenge Touren i 2018, uden at vide, hvor mange starter det bliver til.

Alle Team Made in Denmark spillere er naturligvis til start, når Made in Denmark Challenge presented by Ejner Hessel afvikles fra 28. juni – 1. juli på Himmerland Golf & Spa Resort.

Team Made in Denmark?
Team Made in Denmark blev skabt i foråret 2016 i bestræbelserne på at fortsætte fødekæden til Challenge Touren og siden hen Europa Touren. Som arrangør af en Challenge Tour (Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel) råder man over 50 invitationer til sin egen turnering. Made in Denmark har valgt stort set at bytte alle disse invitationer med øvrige arrangører, og på den måde sikre en række udvalgte danske talenter en stribe turneringer på Challenge Touren. 

I 2016 førte den strategi til, at Martin Ovesen gennem sine starter formåede at sikre sig en fast plads på Challenge Touren 2017. Forhåbentlig kan Daniel Løkke, Benjamin Poke, Niklas Nørgaard Møller og Mads Søgaard i år gøre Ovesen kunststykket efter og bide sig fast på Challenge Touren.