fbpx

Amerikansk kæmpetalent klar til Silkeborg

Blandt de mange etablerede navne i startfeltet er der nu også en af de kommende stjerner. 22-årige Doug Ghim fra USA har fået en invitation til dette års turnering, og spiller for første gang i Europa ved Made in Denmark. 

Ghim blev professionel for to måneder siden, og inden Ghim turnede pro havde han en imponerende amatørkarriere, hvor han blandt andet blev runner up ved US Amateur i 2017, og nåede førstepladsen på amatørernes verdensrangliste. Andenpladsen ved US Amateur sikrede ham deltagelse i både The Masters og US Open i år, og på Augusta National sluttede han som bedste amatør.

Køb billet til Made in Denmark her.

Ghim repræsenterede USA ved både Walker Cup og Arnold Palmer Cup, hvor han vandt alle sine otte matcher, og han afsluttede sin imponerende amatør/collegekarriere med at vinde den prestigefyldte Ben Hogan Award, der gives til årets bedste collegespiller. En pris, der tidligere er vundet af Jon Rahm, Patrick Cantlay og Rickie Fowler.

Siden han blev pro har han spillet fire turneringer på PGA Tour med en 23. plads i Barracuda Championship for to uger siden som bedste resultat.