fbpx

Amerikansk stjernefrø vinder Made in Denmark

Amerikanske Julian Suri vandt Made in Denmark 2017 efter en forrygende finalerunde i 64 slag, syv under par. Suri satte således Made in Denmark rekord med sin samlerede score i hele 19 under par. Bedste dansker blev Thorbjørn Olesen på en delt 14. plads.

Julian Suri med The Georg Jensen Trophy efter sejren i Made in Denmark 2017 (Photo by Warren Little/Getty Images)

Suveræn Suri sejrede
Det amerikanske stjernefrø, Julian Suri, startede sæsonen uden spillerettigheder på Europa Touren, men med dagens sejr kan han for fremtiden vælge og vrage mellem sine turneringer på Europa Touren.

Engelske David Horsey pressede faktisk Suri hele dagen, men da han måtte bruge hele syv slag på sidste hul, så kunne Suri uden problemer to-putte og efterfølgende lade sig hylde af de mange tilskuere.

Har aldrig prøvet noget lignende..
– Det har været en fantastisk uge. Stemningen og opbakningen har været utrolig, og at jeg vinder min første Europa Tour turnering her, er helt fantastisk, sagde Julian Suri efterfølgende.

– Tilskuerne er fantastiske, og det er dem, der gør denne turnering til noget helt specielt. At gå op af 16. hul i dag er det mest fantastiske, jeg har prøvet, sluttede Suri.

Julian Suri er den første spiller nogensinde til at vinde på Europa Touren og på Challenge Touren i samme sæson.

Olesen bedste dansker
Bedste dansker blev Thorbjørn Olesen i samlet 10 under par på en delt 14. plads. Søren Kjeldsen sluttede som nummer 23 og Lucas Bjerregaard som nummer 28.

Thomas Bjørn var tvunget til at se sig selv i øjnene på Himmerland Hill, hvor 3.000 tilskuere havde iklædt sig en Thomas Bjørn maske på torsdagens runde.

Ugens helt store profil, danske Thomas Bjørn, der spillede sin Europa Tour turnering som nummer 500, brugte søndag 69 slag, og sluttede som nummer 44. Et absolut godkendt resultat af Bjørn i en uge, hvor det må have været vanskeligt at koncentrere sig om golfen.

Du kan se resultatet af Made in Denmark 2017 her.

Made in Denmark 2017 var igen en stor succes, og med mere end 70.000 tilskuere i løbet af ugen, så tog turneringen en fornem afsked med Himmerland Golf & Spa Resort.

I 2018 afvikles Made in Denmark i Silkeborg, men mon ikke Made in Denmark før eller siden kommer tilbage til Himmerland Golf & Spa Resort og Himmerland Hill.

På gensyn i Silkeborg.