fbpx

Besøg Nordeuropas største kulturfestival – Aarhus Festuge

Mens Made in Denmark løber af stablen i Silkeborg, indledes også Aarhus festuge. Det betyder, at du kan kombinere verdensklasse golf med kultur ved et besøg ved Nordeuropas største kulturfestival – Aarhus festuge.

Aarhus Festuge, underholder, overrasker og udfordrer med et omfattende program, der dækker alle tænkelige kunstneriske og kulturelle genrer: 1000 arrangementer fordelt på 100 scener over 10 dage. Der er noget for alle!

af Aarhus festuge

Mens golfen starter i Silkeborg starter Nordeuropas største kulturfest i Aarhus. Aarhus festuge har noget for enhver smag. (foto: Martin Dam Kristensen)

Med et så omfattende program kan det være svært at danne sig et overblik. Derfor har vi bedt Festugesekretariatet om at samle de bedste oplevelser, som finder sted samme weekend som Made in Denmark. Hvis familien skal rundt i Festugen er Byparken et godt sted at starte sin tur rundt i Festugen. Byparken er en folkepark, der alene eksisterer under Festugen. Med flere end 450 aktiviteter bl.a. maritim streetfood, koncerter, film, podcast, street art, workshops og opvisninger, er der noget for enhver smag. Det er også i Byparken du kan opleve Aarhus Streetart Festival, hvor nogle af verdens bedste gadekunstnere opfører værker på kæmpe lærreder a 5×5 meter. Se flere gode bud på en hyggelig og familievenlig tur rundt i Festugen her.

Aarhus Festuge byder også på fest, farver og comedy, så der er rig mulighed for en festlig aften i Festugen. Oplev f.eks. Den Internationale Natcabaret med cabaret-kunstnere fra hele verden, gå forbi Byens Scene, som byder på en masse gratis koncerter eller besøg et af Festugens traditionsrige musiktelte, som byder på kolde øl og musik, du kan synge med på. Se flere bud på gode og festlige oplevelser i Festugens første weekend her.

Hele Festugens program kan ses på aarhusfestuge.dk eller man kan hente Aarhus Festuges app.