Med Peter AG og Hit Orchestra som de sidste navne på Made in Denmark Festival plakaten er alle kunsterne nu på plads, og vi er glade for at kunne præsentere det endelige program til Made in Denmark Festival.

Musikken begynder torsdag aften efter det sidste putt er rulle i hul, og det bliver Made in Denmarks egen ”hus-musiker”, Lune Carlsen, der indleder festen med sit band. Det betyder masser af herlig Kim Larsen musik, og så får Lune fint besøg på scenen undervejs i sin koncert. John Daly kommer direkte fra golfbanen og spiller et par numre med bandet, og det samme gør Johnny Madsen. Hvis man vil opleve en hel koncert med Johnny Madsen, spiller han den 19. august ved Løgstør Open Air.

Læs mere og Made in Denmark Festival her.

Fredag og lørdag agerer spiller Hit Orchestra både alene, og agerer backing band for alle solisterne, mens Jimmy Colding fra Zididada er konferencier begge aftener. Fredag og lørdag kommer en sand perlerække af danske musikere til Himmerland, når Sko & Torp, Anne Dorthe og Maria fra Tøsedrengene, Ida Corr, Sanne Salomonsen og Peter AG alle optræder på Made in Denmark Festival.  

Billetter kan købes her, og koster 200 kroner for en dagsbillet, mens adgang til alle dage koster 400 kroner.

Husk, at i år er publikumsområdet overdækket, så selv hvis den danske sensommer skulle drille, er man i tørvejr.

Sådan ser programmet for Made in Denmark Festival ud.

Torsdag 24. august
20:00 Lune Carlsen Band
20:45 Lune Carlsen Band feat. John Daly
21:00 Lune Carlsen Band feat. John Daly & Johnny Madsen
21:30 Pause
22:00 Langhoff & Dohn
23:20 Tak for i aften!

Fredag 25. august
20.00 Hit Orchestra 1x30min.
20.30 Zididada 1x30min.
21.00 Pause
21.30 Sko & Torp 1x30min.
22.00 Pause
22.30 Anne Dorte & Maria 1x30min.
23.00 Hit Orchestra 1x20min.
23.20 Tak for i aften!

Lørdag 26. august
20.00 Hit Orchestra 1x30min.
20.30 Ida Corr 1x30min.
21.00 Pause
21.30 Sanne Salomonsen 1x30min.
22.00 Pause
22.30 Peter AG 1x30min.
23.00 Hit Orchestra 1x20min.
23.20 Tak for i aften!