Peter AG er allerede på vej mod Himmerland, og klar til sin koncert lørdag aften på Made in Denmark Festival, og Gnags forsangeren har lovet et brag af en koncert. Det oplevede gæsterne sidste år, da Peter AG var på scenen med Gnags, i år kommer han alene, og får Hit Orchestra som backing band.

Se Peter AGs hilsen herunder.

Hit Orchestra med forsanger Louise Moe i spidsen agerer backing band til alle solisterne fredag og lørdag aften, og er dermed med til at binde festen og de mange koncerter sammen kulminerende med Peter AGs optræden lørdag aften,

Temaet for årets festival er 80’erne, og her passer Peter AG med alle sine Gnags hit perfekt.

Made in Denmark Festival afholdes igen i år på scenen i Made in Denmark Village, men som noget nyt i år, så bliver der tag over en stor del af publikumsområdet, så skulle den danske sensommer drille lidt vejrmæssigt, får det ikke nogen betydning for festivalen.

Læs mere om festivalen her.

Musikken begynder lige så snart det sidste putt er trillet i hul ude på banen, så festen fortsætter ligesom i fjor hele aftenen i Made in Denmark Village. Torsdag og fredag er det cirka kl. 19.30, mens det lørdag er ca. kl. 17.30.

Billetter kan købes her, og koster 200 kroner for en dagsbillet, mens adgang til alle dage koster 400 kroner.

Sådan ser programmet for Made in Denmark Festival ud.

Torsdag 24. august
20:00 Lune Carlsen Band
20:45 Lune Carlsen Band feat. John Daly
21:00 Lune Carlsen Band feat. John Daly & Johnny Madsen
21:30 Pause
22:00 Langhoff & Dohn
23:20 Tak for i aften!

Fredag 25. august
20.00 Hit Orchestra 1x30min.
20.30 Zididada 1x30min.
21.00 Pause
21.30 Sko & Torp 1x30min.
22.00 Pause
22.30 Anne Dorte & Maria 1x30min.
23.00 Hit Orchestra 1x20min.
23.20 Tak for i aften!

Lørdag 26. august
20.00 Hit Orchestra 1x30min.
20.30 Ida Corr 1x30min.
21.00 Pause
21.30 Sanne Salomonsen 1x30min.
22.00 Pause
22.30 Peter AG 1x30min.
23.00 Hit Orchestra 1x20min.
23.20 Tak for i aften!