Interessen for billetter til års Made in Denmark har været overvældende siden billetsalget startede natten til fredag. Ryder Cup og det gode tilbud betød, at de 2000 annoncerede billetter allerede var solgt i sent fredag eftermiddag. Billetsalget det sidste døgn er det bedste i Made in Denmarks historie, og overgår også den allerførste salgsdag tilbage i 2013.

 – Vi er meget taknemmelige for den store interesse, og vi har derfor besluttet at sælge yderligere 1000 billetter til halv pris, men så lukkes der for salget indtil vi åbner igen den 15. november, siger Promotor Flemming Astrup.

Helt konkret betyder det, at billetsalget lukker kl. 14.00 i dag lørdag den 29. september.

Vi har allerede fået en masse spørgsmål i forhold til festival og camping, og ja, begge dele kommer til Made in Denmark i 2019, men hvordan det helt præcist bliver til næste år, melder vi ud i slutningen af november når alle aftaler er på plads. 

– Vi har en masse nye tiltag i ærmet, men vi har også brug for lidt arbejdsro for at få alle brikkerne til at falde på plads inden vi kan offentliggøre det hele, siger Flemming Astrup.

Du skal bruge rabatkoden ”RYDERCUP”, når du køber din billet i dag. Du kan læse mere om billetpriser og købe din partout-billet her.

Billetsalget åbner igen til november
Det “normale” billetsalg åbner igen den 15. november, hvor yderligere 2000 billetter sættes til salg. Vil du holdes opdateret, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Made in Denmark 2019 afvikles fra 23. – 26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort og har for første gang en præmiesum på tre millioner euro eller 23 millioner kroner. 

Køb din Made in Denmark billet her.