Interessen for billetter til næste års Made in Denmark var overvældende da vi under Ryder Cup åbnede op for et supertilbud på de første 2.000 billetter. Det gode tilbud betød, at de annoncerede billetter var solgt allerede sent fredag eftermiddag. Billetsalget er det bedste i Made in Denmarks historie, og overgår også den allerførste salgsdag tilbage i 2013.

Vi har allerede fået en masse spørgsmål i forhold til festival og camping, og ja, begge dele kommer til Made in Denmark i 2019, men hvordan det helt præcist bliver til næste år, melder vi ud i slutningen af november når alle aftaler er på plads. 

– Vi har en masse nye tiltag i ærmet, men vi har også brug for lidt arbejdsro for at få alle brikkerne til at falde på plads inden vi kan offentliggøre det hele, siger Flemming Astrup.

Billetsalget åbner igen til november
Det “normale” billetsalg åbner igen den 15. november, hvor yderligere 2000 billetter sættes til salg. Vil du holdes opdateret, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Made in Denmark 2019 afvikles fra 23. – 26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort og har for første gang en præmiesum på tre millioner euro eller 23 millioner kroner. 

Køb din Made in Denmark billet her.