fbpx

Dagen før dagen før dagen…

Der knokles på livet løs i Silkeborg Ry Golfklub så alting kan blive klar til det store rykind efter weekenden, og årets Made in Denmark kommer i gang. Tribunerne og loungerne er ved at være færdige, og greenkeeperne arbejder med de sidste detaljer på banen, og som man kan på billedet, bliver 18. green godt pakket ind.

Selve turneringen begynder på torsdag, men man er mere end velkommen i golfklubben allerede fra mandag hvor spillerne ankommer og træner og prøvespiller banen. Der er gratis adgang fra mandag til onsdag, og især mandag og tirsdag er der mulighed for at komme helt tæt på spillerne mens de forbereder sig til årets turnering.

Så kom til Silkeborg Ry Golfklub og se Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Lee Westwood og alle de andre verdensstjerner. 

Husk, det er stadig muligt at købe billetter til Made in Denmark.

Onsdag spilles Pro-Am turneringen fra klokken 8.00, og Made in Denmark Village er åben, så man kan besøge de mange udstillere, og få stillet sulten på Food Court. Under Pro-Am kan man, udover de professionelle spillere, bl.a. se Daniel Agger og Lars Christiansen på banen, mens Lars Larsen spiller med Thomas Bjørn klokken 13.00.

Udover selve golfturneringen bliver der masser af fest inde i Silkeborg i byens Fun & Fan Zone, hvor sommerens sidste fest holdes fra torsdag til lørdag, og torsdag eftermiddag er Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen.