fbpx

Danskere sprudler i Himmerland – Stor lørdag i vente

Allerede fra morgenstunden var der meget at juble over for tilskuerne ved Made in Denmark. Og selvom den blæsende andendag af Made in Denmark slet ikke er færdig, står det allerede klart, at flere danskere er blandt de førende inden lørdagens runde. Netop nu er Joachim B. Hansen fremme på andenpladsen og Lasse Jensen nummer fire.

Lasse Jensen kan være i førerbolden
Lasse Jensen var igen godt spillende på anden runde af Made in Denmark, og han er netop nu helt fremme som nummer tre. Thorbjørn er også klar til topstriden lørdag og er pt. nummer 13.

Lasse Jensen fulgte torsdagens 67’er op med en runde i 69 slag, og i samlet seks under par efter de første to runder går nordsjællænderen ind til weekendens runder med gode sejrsmuligheder.

Thorbjørn ikke langt fra spidsen
Også Thorbjørn Olesen var tidligt ude fredag, og en runde i par placerer Thorbjørn som nummer 13 i skrivende stund. I de svære betingelser kan det sagtens være nok til top 10, når dagen er omme.

Du kan se interviews med Lasse Jensen, Thorbjørn Olesen og Martin Ovesen nedenfor.

Flere danskere jagter førerbold
Netop nu har Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Thomas Bjørn, Mads Søgaard og Joachim B. Hansen påbegyndt deres anden runde. 

Joachim B. Hansen er kommet godt fra land og er fremme på andenpladsen, et slag foran bl.a. Lasse Jensen, mens Lucas Bjerregaard indtager syvendepladsen. Det ligner igen en helt fantastisk dansk golfdag.

Gratis morgenmad på “Rød Lørdag”
Og fantastisk bliver “Rød Lørdag” på Himmerland Golf & Spa Resort helt sikkert også. Til fordel for Kids Aid bedes alle bakke op om “Rød Lørdag” ved at iklæde sig så rødt tøj som muligt lørdag. Har du en rød paraply, en rød kasket eller et par røde bukser pynter det også.

Santander bakker også op, og de giver gratis morgenmad til de første 1.000 mennesker på Himmerland Hill lørdag morgen.

Du kan både lørdag og søndag købe billet ved indgangen, og vi håber, at du vil komme op bakke op om de danske drenge.

På gensyn til Rød Lørdag.