fbpx

De sidste spillere findes i denne uge

Fra i dag spilles Jyske Bank Made in Denmark Qualifier i Silkeborg Ry Golfklub som en del af ECCO Tour. Ligesom i de foregående år, har spillerne på ECCO Tour mulighed for at kvalificere sig til Made in Denmark Presented by FREJA via denne turnering eller Race to Himmerland ranglisten.

De tre bedste i denne uge får en invitation til Made in Denmark, ligesom de tre bedste på den samlede rangliste kommer med. Dog er der i begge kategorier reserveret en plads til den bedste dansker.

To af de i alt pladser er allerede taget. Islandske Gudmundur Kristjansson fører Race to Himmerland foran Morten Ørum Madsen, og de to kan ikke overhales, og skubbes ud af top tre. Det ser også godt ud for Nicolai Kristensen på tredjepladsen. Han har et solidt forspring til nummer fire på listen, og kan meget vel komme med til Made in Denmark for tredje gang. Nicolai Kristensen spillede med i både 2014 og 2015, og klarede cuttet begge gange.

Få din billet til Made in Denmark Presented by FREJA her.

Der er således mulighed for alle 154 spiller, der stiller til start at spille sig ind i Made in Denmark Presented by FREJA, og det er de bedste nordiske spillere, der er med.

Sidste år vandt Nicolai Tinning (foto) turneringen efter omspil med Martin Leth Simonsen. De to er allerede klar til Made in Denmark, mens Thomas Nørret overraskede med en tredjeplads. Nørret er med igen i år, så måske får den tidligere topspiller endnu en start i Danmarks eneste Europatour turnering.

Udover Nørret, Morten Ørum og Nicolai Kristesten er også Oliver Suhr, Niklas Nørgaard Møller og Victor Østerby med i jagten på en plads i Himmerland.

Der er gratis adgang alle dage i Silkeborg Ry Golfklub, og man kan følge livescoring via ECCO Tours hjemmeside.