fbpx

Folkefesten fortsætter på torvet

Det er ikke kun på golfbanen i Silkeborg Ry Golfklub, at der bliver folkefest om to uger. Torvet i Silkeborg bliver omdannet til en Fun & Fan zone med aktiviteter og koncerter fra torsdag til lørdag, så Silkeborg bliver værter i verdensklasse for hele Danmarks golffest.

Butikkerne holder længe åbent, der er minigolf i gaden, der er Europatour golf på storskærm samt fredagsbar og meget mere.

Eniig Torve Loungen er centrum for de fleste af aktiviteterne, og her slås dørene op torsdag den 30. august kl. 14.00, hvor der om eftermiddagen er et familiearrangement inden der klokken 18.30 er paneldebat om Silkeborg og de store begivenheder.

Med i panelet er blandt andre Silkeborgs borgmester Steen Vindum, golfspiller Morten Ørum Madsen, Direktør i Silkeborg Ry Golfklub Mads Rugholm og Oliver Zähringer fra Hede Rytmer. Der er gratis adgang til debatten, og ønsker man at spise bagefter, er der lavet en lækker tapasmenu, der skal forudbestilles her. 

Musikken leveres torsdag af Los Fuegos, Atlas og Lune Carlsen – Danmarks bedste Kim Larsen kopi.

Køb din billet til Made in Denmark her.

Fredag er Eniig Loungen vært for den helt store fredagsbar, mens der på scenen spilles jazz allerede fra klokken 14.00. Til fredagsbaren er der mulighed for at bestille luksus tapasmenu og vinsmagning.

Lørdag er der gang i torvet allerede fra kl. 12.00 med ølsmagning om eftermiddagen og BBQ om aftenen samt naturligvis masser af fed musik. Partybandet Hit Orchestra sørger for musikken til den helt store fest fra 21.00, mens baren i Eniig Torve Lounge sørger for drinks. Se hele programmet her.

Alle dage fra 9.00 til midnat er der shuttlebusser til og fra Silkeborg Ry Golfklub, så man let kan komme frem og tilbage mellem Silkeborg by og Made in Denmark.

Du kan læse mere om alle aktiviterne i Silkeborg by her.