fbpx

God mad og masser af liv i Village

Made in Denmark Village bliver det naturlige omdrejningspunkt for alle tilskuere, der vil give dagens golfoplevelse en ekstra dimension – og området rummer fantastiske muligheder for dem, der har brug for at hvile benene og få noget at spise i løbet af dagen.

Teltbyen, der arrangeres af MCH Messecenter Herning, ligger placeret i naturlig forlængelse af indgangen til banen og samtidig tæt på både klubhus og flere af hullerne, hvilket gør det nemt at besøge udstillerne og madområdet i løbet af dagen.

Midt i Made in Denmark Village er der et overdækket spiseområde på 800 kvadratmeter med siddepladser og mulighed for at følge spillet på storskærm. Området er omgivet af en række madboder, som har et stort og lækkert udvalg af forskellig streetfood som sushi, gourmet burgere, stenovnspizza, indbydende grill retter fra Weber Grill Academy, sandwiches og meget mere.

Ud over spisestederne i Made in Denmark Village har Restaurant Ferdinand åbent i klubhuset hele ugen.

Messeområdet
De knap 40 udstillere i Made in Denmark Village tæller en række af turneringens sponsorer, som eksempelvis Jyske Bank, Nordea, Hessel med flere. Derudover kan man finde golfrejsebureauer, danske og udenlandske golfbaner og turistkontorer, stande med salg af golftøj, tilbehør samt det officielle merchandise telt med alt Made in Denmark tøjet fra Backtee.

Jyske Bank tv vil også være til stede i Made in Denmark Village, hvorfra de vil sende flere af deres daglige udsendelser, og man vil som tilskuer kunne se med, og bl.a. se live interviews med de danske golfprofiler.  

Se oversigtskortet over Made in Denmark Village og hele listen af udstillere her.