fbpx

Haastrup og Hansen deler føringen ved Made in Denmark Challenge

Mark Haastrup og Joachim B. Hansen fik en fantastisk start på Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel. Begge kom de rundt i 64 slag, og de deler føringen i syv under par.

Joachim B. Hansen trillede vanvittige 11 birdies i på sin runde, mens Mark Haastrup efter 10 spillere huller var otte under par. Dagen var således noget særligt for begge spillere.

Joachim B. Hansen med brandvarm putter
– Jeg havde en varm putter i dag, grinede Joachim B. Hansen efter runden, som eller startede med både bogey og dobbelt bogey.

– Jeg slog fine slag fra starten, men var lidt uheldig på 13. hul, hvor jeg lavede en dobbelt bogey, forklarede “JB” videre.

– Efter dét kom der gang i den, men det var nu primært min putter, der var god. Jeg holede rigtigt mange putts mellem tre og 12 meter i dag, og jeg er rigtigt glad for at have fået en god start, sluttede en sædvanlig rolig og uimponeret Joachim B. Hansen.

Mark Haastrup: “kunne slet ikke stoppe igen”
Og mens “JB” har været vant til at blande sig i topstriden i denne sæson, så var det glædeligt, at også Mark Haastrup fandt vej til toppen af leaderboardet.

– Det var sjovt. Jeg kom i gang med nogle birdies derude, og så kunne jeg slet ikke stoppe igen, grinede Mark Haastrup efter dagens 18 huller.

– Selvom man laver mange birdies derude, så må man aldrig miste respekten for den her bane. Den kan bide fra sig, når man mindst venter det, og derfor skal man ikke blive for aggressiv, fortalte Mark Haastrup. Nedenfor kan du se et interview med Mark Haastrup, som roser Backtee Course.

Begrænset succes til de øvrige danskere
Mens dagen var en stor succes for Haastrup og Hansen, så skal man et godt stykke ned i stillingen, inden man igen støder på Dannebrog.

Lige nu er Daniel Løkke, Peter Launer Bæk og Rasmus Hjelm placeret som nummer 48 i par for dagen. De to sidstnævnte mangler fortsat at færdigspille dagens runde.

Jeppe Huldahl er i klubhuset i et slag over par, og det kunne godt være den score, spillerne skal jagte fredag, hvis de ønsker at klare cuttet.

Ca. halvdelen af feltet er fortsat på banen og mangler at færdigspille dagens runde. Følg med LIVE her.

Følg alle 17 danskere her
I alt er 17 danskere til start ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Himmerland Golf & Spa Resort. Du kan se stillingen her.

Sol, topgolf og gratis entré
Der er gratis entré hele ugen på Himmerland Golf & Spa Resort, så har du lyst til at se topgolf i solen, så læg vejen forbi og støt de danske talenter.

Interview med Mark Haastrup