fbpx

Heineken giver øl på hul 14

Der bliver garanteret gang i den omkring hul 14 i år. Par 4 hullet, der normalt spiller omkring 350 meter langt, får i år nyt teested, så alle kan gå efter green.

Længden på hul 14 bliver ”beskedne” 247 meter, så det store strafområde, der slutter 70 meter før green er ikke i spil i år.

Men længden på hullet er den mindste ændring. Selve teestedet er nemlig placeret på terrassen som en del af Heineken Lounge og Jyske Bank Lounge, som i år er rykket væk fra dens tidligere placering ved hul 10. Spillerne skal gå gennem loungen for at komme til teestedet, og følges på vej af en DJ, der spiller musik fra morgen til aften og præsenterer spillerne én for én, og hvor rødt lys indikerer stilhed, og grønt lys betyder larm, musik og snak. Alt sammen foran op mod 600 daglige gæster i den store VIP-lounge, Heineken-lounge.

Flytningen giver masser af fordele forklarer Thomas Nielsen fra Made in Denmark:

– For det første ligger parkeringspladserne tæt på, og desuden giver det os tre til fire større holdepunkter på banen, hvilket er med til at give den spredning af tilskuerne, som vi ønsker, siger han.

KØB DIN VIP BILLET TIL HEINEKEN LOUNGE HER – OG VÆR MED TIL FESTEN

Heineken er i lighed med sidste år i Silkeborg medspiller på hullet, så alle spillere der rammer green i teeslaget, får udleveret grønne skumbolde som caddien kan kaste ud til publikum, der så kan veksle bolden til en kold Heineken.

Omkring green opsættes der en tribune, så rigtig mange tilskuere kan være med til at skabe den rette fest omkring hul 14, og succesen med skumboldene fra Silkeborg i fjor skal nok overbevise de fleste spillere om, at det er værd at gå efter green.

Køb billet til Made in Denmark Presented by FREJA her