fbpx

Himmerland Golf & Spa Resort vært for Made in Denmark Challenge 2018

Efter fire år med Europa Tour golf på Himmerland Golf & Spa Resort, var der lagt op til en pause i 2018. Sådan bliver det ikke helt. Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel afvikles nemlig på Europa Tour banen, BACKTEE Course fra 28. juni til 1. juli.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort glæder man sig over, at der alligevel skal spilles topgolf i Himmerland i 2018.

De ter på Challenge Tour de nye stjerner bliver født.

– Vi glæder os til at byde Challenge Touren velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort. Vi har de seneste fire år vist, at BACKTEE Course her i Himmerland kan levere fantastisk golf og underholdning, og jeg er sikker på, at Challenge Tour feltet kan se frem til en stor oplevelse, fortæller direktør i Himmerland Golf & Spa Resort, Claus Birk Larsen.

Under Made in Denmark har man de seneste år oplevet en fantastisk stemning på lægterne – og især de mange tusinde mennesker på Himmerland Hill (16. hul), har gjort turneringen verdenskendt. Og selvom Europa Tour feltet i 2018 byttes ud med Challenge Tour spillerne, så er der stadig håb om en golffest.

– Under Made in Denmark har der siddet rigtigt mange mennesker på Himmerland Hill, og det kunne da være sjovt, hvis vi kan trække nogle af de mest trofaste Himmerland-tilskuere til, når Challenge Tour feltet kommer forbi, slutter Claus Birk Larsen.

FAN REAKTION:

(Efter deadline har redaktionen modtaget denne lille hilsen fra en Made in Denmark og Himmerland fan):

– Bjørn og Søren Hansen er de eneste danskere, som har spillet Ryder Cup, så vil man helt til tops i Europæisk golf, så starter eventyret med at vinde i Himmerland, udtaler Made in Denmark megafan Jørgen Højrup Jensen.

Også glæde i Made in Denmark organisationen

– Vi er rigtigt glade for aftalen – Made in Denmark Challenge er en vigtigt del af hele vores strategi, og så er jeg meget glad for, at Ejner Hessel som en trofast Made in Denmark sponsor igen støtter op om projektet, udtaler Made in Denmark Sales Manager, Thomas Nielsen og bliver suppleret af promoter Flemming Astrup,

– Det er dejligt ikke at slippe Himmerland helt. Selvom en Challenge Tour ikke helt kan sammenlignes med European Tour, så kan vi godt love topgolf – flere af de spillere der kommer til Gatten sidst i juni, vil inden for kort tid være at finde på absolut højeste niveau.

Himmerland har fem gange tidligere været vært for en Challenge Tour og to gange med en dansk vinder. I 1995 vandt Thomas Bjørn sin første professionelle sejr ved Himmerland Open mens Søren Hansen i 1998 vandt Navision Open. 


Tidligere Challenge Tour turneringer og vindere på Himmerland Golf & Spa Resort:

  • Himmerland Open 1994 – Michael Archer, ENG
  • Himmerland Open 1995 – Thomas Bjørn, DEN
  • Himmerland Open 1996 – Niklas Diethelm, SWE (Omspil med Knud Storgaard)
  • Himmerland Open 1997 – Mikael Lundberg, SWE
  • Navision Open 1998 – Søren Hansen, DEN