fbpx

Historisk stærkt felt til Made in Denmark

Torsdag sluttede tilmeldingsfristen til Made in Denmark, og tilskuerne kan godt begynde at glæde sig til turneringen begynder i Silkeborg Ry Golfklub om tre uger. Det er et utroligt stærkt felt, der i år kommer til Danmark.  

Blandt de tilmeldte er flere tidligere majorvindere, to tidligere verdensettere, Ryder Cup spillere og tidligere vindere af Made in Denmark og otte spillere fra verden top 100. Ud over de mange udenlandske stjerner er alle de danske profiler naturligvis klar til folkefesten i Silkeborg.

Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Jeff Winther og Lasse Jensen er klar til Made in Denmark, men også den førerende spiller på Challenge Tour, Joachim B. Hansen, kommer til Silkeborg sammen med Silkeborgs egen Morten Ørum Madsen, og derudover er Anders Hansen på startlisten sammen med de talentfulde amatører Nicolai og Rasmus Højgaard.

Køb din billet til Made in Denmark her.

– Jeg er som altid glad og stolt over, at vi har alle de danske spillere til start, og når vi udover de faste europatourspillere også kan præsentere Joachim B. Hansen, der vandt vores Made in Denmark Challenge i juni, Anders Hansen og Silkeborgs egen Morten Ørum Madsen samt Højgaard tvillingerne, så bliver det ikke bedre, siger promotor Flemming Astrup.

Astrup er også stolt over det felt af udenlandske stjerner, der kommer til Danmark. Især glæder han sig til at se Lee Westwood i Silkeborg.

– Lee Westwood er en af de allerstørste spillere i Europatourens historie, så at få ham med i Made in Denmark er et kæmpe scoop, siger han, og fortsætter: Det er ikke kun Westwoods navn, der er springer i øjnene. Entrylisten er fuld af store navne og stjerner, så jeg tør godt kalde det, det stærkeste Made in Denmark felt nogensinde.  

Tidligere verdensettere og majorvindere med i Danmark
Tilbage i 2010 overtog Lee Westwood verdensranglistens førsteplads fra Tiger Woods, og nu kommer Westwood så for første gang til Danmark, og spiller med i Made in Denmark. Westwood har gennem sin imponerende karriere vundet hele 23 gange på European Tour, og har været med på de ti seneste europæiske Ryder Cup hold. I år skal Westwood hjælpe Thomas Bjørn som af fem vicekaptajner i Paris, men spiller altså med i den sidst tællende kvalifikationsturnering.

Martin Kaymer, der overtog førstepladsen i verden fra netop Westwood er igen med i Made in Denmark, og tyskeren kommer altså for tredje år i træk. I 2016 sluttede han på sjettepladsen, mens det blev til en 31. plads i fjor.

Kaymer har to majors på sit cv, og han får selskab af andre majorvindere som John Daly, Trevor Immelman og Danny Willet.

Der bliver også kæmpet om vigtige Ryder Cup point i Silkeborg. Både Thorbjørn Olesen, Matthew Fitzpatrick er Eddie Pepperell er til start, og alle tre er med i kampen om direkte kvalifikation, eller i det mindste et af Bjørns fire wildcards. Vi så jo hvordan Thomas Pieters for to år siden i Himmerland spillede sig ind på holdet med en sejr, så det bliver spændende at se, om en af de tre kan imponere kaptajn Bjørn så meget, at vedkommende kommer med til Paris.

I feltet er også de tre første vindere af Made in Denmark, David Horsey, Marc Warren og Thomas Pieters, ligesom denne sæsons dobbelte vinder Matt Wallace er med.

Se hele entrylisten her.