fbpx

Jeppe Huldahl glæder sig til Made in Denmark Challenge

Den tidligere Europa Tour vinder, Jeppe Huldahl, er blandt de danske profiler ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Himmerland Golf & Spa Resort i denne uge.

Comeback efter golfpause – og endda foran tidsplanen
Efter i mange år at have været fast inventar på Europa Touren lagde Huldahl i 2015 køllerne på hylden. Det skete efter, at han i årene op til 2015 kæmpede en kamp på Challenge Touren, samtidig med, at en sygdomsramt datter optog det meste af hans tid og alle hans tanker. Golfen virkede ligegyldig.

Nu er datteren Aura rask, og efter et par år med kontor- og kommentatorarbejde hos C More Golf er Huldahl påbegyndt et comeback. Målet er klart. Han skal tilbage på Europa Touren, og indtil nu tegner det godt.

– Det er fedt at være i gang igen. Jeg nyder det rigtigt meget, og det gjorde jeg ikke i 2015, fortæller Jeppe Huldahl, der glæder sig over de hurtige fremskridt i sit comeback.

– Jeg er rigtigt godt tilfreds med udviklingen. Mit spil er på nuværende tidspunkt noget længere fremme, end jeg havde forventet, så det er meget positivt, siger Huldahl.

Sæsonen på Challenge Touren har for Jeppe Huldahl allerede budt på en tredjeplads ved Swiss Challenge, og han ligger i skrivende stund nummer 30 på Challenge Tourens rangliste, hvor top-15 ved udgangen af året er klar til Europa Touren i 2019.

Glæder sig til dansk opbakning
Næste mulighed for at kravle fremad på listen er Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Himmerland Golf & Spa Resort fra i denne uge.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at spille foran et dansk publikum. Det er altid sjovt med lidt opbakning på lægterne, og det giver tit ekstra motivation, fortæller Huldahl, der gerne ser banen spille så svært som muligt.

– Umiddelbart er det en god bane for mig. Det er altid en fordel at have spillet banen en del gange før, og det har jeg med Backtee Course. Banen står fantastisk flot, og greens er gode og lynhurtige, så man skal være en god putter, hvis man skal vinde i denne uge, forklarer Jeppe Huldahl.

– Det er klart, at det er sjovest at spille i godt vejr og lave mange birdies, men mine bedste resultater er kommet, når det har været svært. Så der må gerne komme lidt vind i løbet af ugen, slutter Huldahl.

Bedst når det er svært
I 2009 vandt Jeppe Huldahl Celtic Manor Wales Open på Europa Touren under fugtige og blæsende betingelser, og samme sæson var han tæt på at vinde SAS Masters på Barsebäck ligeledes under blæsende og svære betingelser.

Du kan følge Jeppe Huldahl og de øvrige danskere på Himmerland Golf & Spa Resort fra torsdag til søndag. Der er gratis entré hele ugen.

Du kan følge turneringen LIVE fra torsdag morgen her.