fbpx

Joachim B. Hansen stormer mod sejr i Himmerland

Joachim B. Hansen var lørdag i en klasse for sig på Himmerland Golf & Spa Resort. En runde i 63 slag, otte under par, sender Hansen helt til tops. Søndag får han selskab i førerbolden af finske Kalle Samooja og den femdobbelte Europa Tour vinder, Michael Hoey.

Da “JB” havde spillet tre huller af dagens runde var han syv slag fra den førende spiller. Da der var spillet 16 huller førte han til gengæld turneringen med fire slag. Det siger lidt om, hvor imponerende Joachim B. Hansen var på dagens runde.

Otte birdies og en eagle blev det til, så nu har Joachim B. Hansen for alvor matchbold. En sejr i Himmerland  vil indbringe “JB” så mange ranglistepoint, at han med statsgaranti er klar til Europa Touren i næste år. Mindre kan dog sikkert også gøre det. 

Mark Haastrup på tredjepladsen og i næstsidste bold søndag
Joachim B. Hansen tager en føring på tre slag med sig til søndagens finalerunde. På andenpladsen ligger finske Kalle Samooja i 11 under par og yderligere et slag tilbage ligger Mark Haastrup sammen med Michael Hoey fra Nordirland i -10.

Mark Haastrup startede ellers som lyn og torden på dagens runde, men en skidt periode halvvejs på runden betød, at han blev både indhentet og distanceret af sin brandvarme landsmand.

Haastrup har dog stadig udsigt til at fantastisk resultat, og han kan såmænd også stadig snuppe sejren. Men det kræver, at Joachim B. Hansen sætter sin birdie-motor et gear eller to ned søndag.

Det håber vi naturligvis ikke, at han gør, og det håber de mange tilskuere, der forventes på Himmerland Golf & Spa Resort søndag næppe heller. 

Gratis entré i Himmerland søndag
Husk at der er gratis entré søndag, og at du nu kan følge både Mark Haastrup og Joachim B. Hansens jagt på sejr. Det er en fantastisk mulighed for at komme tæt på to af Danmarks bedste golfspillere, mens de spiller med om sejren ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel.

Joachim B. Hansen slår søndag ud i førerbolden kl. 11.00, mens Mark Haastrup starter sin finalerunde kl. 10.50. Det forventes at vinderen er fundet ca. kl. 16.00.

De øvrige danskere øjner fortsat topresultater
Tredjebedste dansker er nu Martin Ovesen. Han er placeret på en fornem 10. plads inden søndagens finalerunde. Også Jeppe Huldahl, Daniel Løkke, Mads Søgaard og Niklas Nørgaard Møller kan med en lav runde søndag sikre sig et topresultat.

Se stillingen ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel her.

Du kan se starttiderne for søndagens runde her.