fbpx

Kom gratis til ProAm og oplev stjernerne helt tæt på

Made in Denmark begynder torsdag den 30.august, men allerede onsdag den 29. august spilles der golf i Silkeborg Ry Golfklub når den traditionsrige Pro-Am afvikles. I Pro-Am deltager de danske og udenlandske golfprofiler sammen med en række sponsorer og kendisser, der spiller sammen i hold med tre amatører og en enkelt professionel.

Pro-Am ved Made in Denmark spilles både om formiddagen og om eftermiddagen. Formiddagsspillet begynder onsdag klokken 8.00, mens eftermiddagens runde begynder kl. 13.00.

Køb din billet til alle turneringsdagene her

Dem kan du opleve

Det ene af holdene om morgenen er Made in Denmarks VIP hold med Daniel Agger, Lars Christiansen og Bjarne Riis, mens Thomas Bjørn er proen på det rene Silkeborg hold, når han spiller sammen med Lars Larsen og Larsens søn Jacob Brunsborg og barnebarnet Christian klokken 13.00. Udover ovennævnte deltager også komikeren Uffe Holm og ex-bokser Brian Nielsen.

Der er gratis adgang for alle om onsdagen, og ligesom resten af ugen er der parkering på Jyllandsringen, hvorfra man kan gå til golfbanen via den hyggelige Kingo sti. Der er ikke shuttlebusser før torsdag.

Den endelige startliste med alle deltagernavnene bliver offentliggjort på mandag.