fbpx

Kom så Danmark – Nu skal vi alle til Himmerland

Der er noget historisk i vente ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel søndag på Himmerland Golf & Spa Resort. Joachim B. Hansen fører med tre slag inden finalerunden, og Mark Haastrup ligger på tredjepladsen.

Førerbolden med Joachim B. Hansen og den femdobbelte Europa Tour vinder, Michael Hoey, slår ud kl. 11.00 søndag, og inden da kl 10.50 i næstsidste bold, slår Mark Haastrup ud.

Man kan også følge Martin Ovesen, Jeppe Huldahl, Daniel Løkke, Mads Søgaard og Niklas Nørgaard Møller, der alle kæmper for et godt resultat. Daniel Løkke og Jeppe Huldahl spiller sammen, så mon ikke der bliver en god Holstebro-opbakning i den bold.

Hvor er verdens bedste fans?
Den fornemme danske indsats fortjener opbakning fra verdens bedste golffans. Og dem har vi i Danmark. Nu skal vi bare have jer til Himmerland. 

Gratis entré
Der er gratis entré søndag. Parkering foregår lige ved klubhuset, og der er mulighed for at købe både pølser og kolde drikkevarer, mens man nyder golf i verdensklasse.

Vejret bliver fantastisk, og nu skal vi have den første danske vinder af en Made in Denmark turnering. Også selvom det “kun” er Made in Denmark Challenge. 

Vi ses på Himmerland Hill søndag.

Se starttider for søndagens finalerunde her.