fbpx

Lasse Jensen holder fanen højt i Himmerland

Som altid var stemningen fantastisk på Himmerland Hill. Søndag går det løs igen, så kom og oplev den berømte Made in Denmark by FREJA stemning

I sol, blæst og med fantastisk stemning på lægterne, brugte Lasse Jensen lørdag blot 69 slag på sine 18 huller i på Himmerland Golf & Spa Resort. Dermed er Jensen blot ét slag fra top-10, inden søndagens finalerunde.

Jensen spillede en stabil og sikker runde og blev kun noteret for en enkelt bogey. Tilsat tre birdies, rykkede han langt frem i feltet, og kan nu dufte et topresultat. Lasse Jensen er udset en sæson på Challenge Touren i 2019, men et rigtigt godt resultat ved Made in Denmark by FREJA kan måske åbne nogle muligheder for sjællænderen. Kom så Lasse!

Danskerne skal tidligt op søndag
De fire øvrige tilbageværende danskere, Morten Ørum Madsen, Matthias Gladbjerg, Martin Simonsen og Jeff Winther ligger er stykke tilbage i feltet, og kan derfor opleves allerede fra morgenstunden søndag.

Bernd Wiesberger fører Made in Denmark by FREJA i samlet ni under par. Østrigeren var virkelig godt spillende lørdag og diskede op med hele syv birdies i de krævende betingelser. En bogey på 18. hul betyder dog, at flere spillere vil føle, at sejren stadig er indenfor rækkevidde.

En af disse er Lee Westwood. Englænderen spillede sig lørdag tilbage i kampen om sejren. Der skal nok en rigtig lav runde til søndag, men mon ikke Westwood med sin enorme rutine holder sig til, når det skal afgøres søndag eftermiddag. 

I førerbolden søndag får Wiesberger selskab af skotske Robert Macintyre. 

Stemningen var som altid fantastisk ved Made in Denmark by FREJA. Søndag går det løs igen, så kom og oplev den berømte stemning på Himmerland Hill. 

De danske spillere indtager følgende positioner inden finalen søndag

  • Nr. 15 – Lasse Jensen (-3)
  • Nr. 35 – Jeff Winther (par)
  • Nr. 35 – Martin Leth Simonsen (par)
  • Nr. 66 – Mathias Gladbjerg (+4)
  • Nr. 66 – Morten Ørum Madsen (+4)

Du kan se stillingen ved Made in Denmark by FREJA her

Q&A med Lucas Bjerregaard
Lucas Bjerregaard var desværre ikke i aktion lørdag ved Made in Denmark by FREJA. Til gengæld havde du via Facebook mulighed for at stille dit spørgsmål til Danmarks pt. bedste golfspiller. Det interview kan du se nedenfor.