fbpx

Lee Westwood til Made in Denmark i Silkeborg

Èn af Europas mest vindende golfspillere, Lee Westwood, har meldt sin ankomst ved Made in Denmark 2018. Dermed er det første kæmpenavn klar til Silkeborg Ry Golfklub fra 30. august – 2. september.

 

Foruden at være en af golfsportens stadig aktive legender, så er Lee Westwood også gode venner med Thomas Bjørn. Og det glæder Made in Denmark ambassadør og Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørn, at en så stor profil som Lee Westwood nu skal spille med i Silkeborg.

– Lee (red. Westwood) er en fantastisk fyr og en af de bedste europæiske golfspillere nogensinde. Han er en sand legende, og jeg synes, det er fantastisk, at han nu skal prøve kræfter med Made in Denmark på min egen barndomsbane og hjemmeklub i Silkeborg, fortæller Thomas Bjørn.

Lee Westwood har i 2018 muligheden for at deltage ved sin 10. Ryder Cup, og her kan Made in Denmark blive en vigtig turnering. 

Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup, deler Bjørns entusiasme omkring Lee Westwoods deltagelse.

– Jeg har mødt ham nogle gange nu, og jeg er på alle måder glad for, at han kommer til Made in Denmark i 2018. Han nyder enorm stor sympati – både hos mig og golffans verden over – og jeg er sikker på, at han vil blive et trækplaster i Silkeborg, fortæller Flemming Astrup.

– Desuden kan hans deltagelse jo være et varsel om, at spillerne godt ved, at Made in Denmark 2018 bliver vigtig i bestræbelserne på at komme på Ryder Cup holdet. Og i så fald bliver Westwood nok ikke det eneste store navn, slutter Flemming Astrup.

Køb billet med det samme og spar op til 100 kr.
Billetsalget til turnerngen er i fuld gang og frem til 5. januar kan du benytte dig af et ”Early Bird” tilbud. Du kan sikre dig en partout-billet til blot 385,- (+15,- i gebyr) og få adgang til ALLE Made in Denmark dagene i Silkeborg. Fra 6. januar stiger prisen med 100,-. Køb din billet her

Lee Westwoods Meritter

 • Lee Westwood har i to omgange været nr. 1 på verdensranglisten. Første gang var i 2010 efter mangeårig Tiger Woods dominans. Westwood lå her nummer 1 i 17 uger, inden han blev overhalet af Martin Kaymer, som vi også kender godt fra Made in Denmark.
 • Han har i alt 310 uger i top-10 på verdensranglisten.
 • Han har 23 sejre på European Tour. Hertil kommer to PGA Tour sejre og næsten 20 på højeste niveau i resten af verden.
 • Nr. 1 på European Tour Career Money List og har vundet mere end 34.000.000 Euro i præmiepenge på Europa Touren.
 • Han har optrådt ni gange på det europæiske Ryder Cup hold, og han er den spiller i historien, der har været med til at vinde Ryder Cup flest gange for Europa (7 sejre).
 • Westwood regnes af mange for den bedste spiller i verden, der aldrig har vundet en major.
  • Han har 18 Top-10 placeringer
  • 11 gange er han sluttet i Top-5
  • Tre gange er han sågar blevet nummer to.