fbpx

LIVE: Huldahl, Ovesen og Ejlersen avancerer i Ry

Torsdagens runde er godt i gang ved Made in Denmark Challenge by FREJA, og flere danskere kravler fremad i stillingen. Men der skal også laves mange birdies, hvis man vil klare cuttet efter dagens runde. 

Den nykårede amatør-danmarksmester, Anders Emil Ejlersen, er fremme på 15. pladsen og havde det ikke været for en dobbeltbogey på 16. hul (Anders’ 7. hul), så havde han været fremme på andenpladsen. Sammen med Ejlersen på 15. pladsen i syv under par ligger bl.a. Martin Ovesen. Følg med LIVE her

Feltet er ekstremt tætpakket, og mens den førende Nick McCarthy er kommet til 10 under par, så ligger Jeppe Huldahl og John Axelsen i fire under par som nummer 50 og flirter med cut-grænsen. 

Det må formodes, at man skal til -5, hvis man skal klare cuttet, og i den score ligger lige nu August Thor Høst og Mark Haastrup. Begge spillere har stadig huller at gøre med, og skal forsøge at nå til -6 for at fjerne enhver tvivl om weekendgolf.

Top 60 klarer cuttet efter dagens runde, mens der igen efter tredje runde skæres spillere væk. Således går kun de 45 bedste spillere videre til finalerunden lørdag. 

Nicolai Tinning og Morten Ørum Madsen er også blandt de spillere, der netop nu er i aktion i Ry. 

Beste dansker efter gårdsdagens runde, Benjamin Poke, slår ud kl. 14:20, hvor han skal forsøge at bygge videre på sit fornemme udgangspunkt i otte under par. 

Tordenafbrydelse kl. 11:30
Spillet er lige nu indstillet pga. af lyn og torden, men forventes snart genoptaget igen. 

Du kan følge Made in Denmark by FREJA LIVE her