fbpx

LIVE: Jeff Winther med dagens bedste runde ved Made in Denmark

Østrigske Matthias Schwab fører lige nu Made in Denmark by FREJA 2019
(Photo by Andrew Redington/Getty Images)

Jeff Winther spillede sig fredag formiddag langt frem i feltet ved Made in Denmark by FREJA efter en runde i 67 slag, fire under par. Olesen og flere andre danskere desværre i store problemer.

Vejrguderne var bestemt ikke gode ved formiddagsspillerne ved Made in Denmark by FREJA fredag formiddag, og Jeff Winthers runde i 67 slag, fire under par er på nuværende tidspunkt dagens bedste runde. 

Tilfreds Jeff glæder sig til at bowle og få varmen
– Jeg er rigtigt godt tilfreds. Jeg holdt mig ude af problemer og undgik den helt seje rough, fortalte en munter men kold Jeff Winther til Viasat efter runden, inden Made in Denmark fik fat på hovedpersonen.

– Jeg elsker at spille her i Himmerland. Banen er fantastisk, og jeg synes, det er en af de bedste baner i verden. Og når man kombinerer det med de bedste tilskuere i verden, så er det jo sjovt, griner Jeff Winther.

– Nu skal jeg et smut i fitness og stramme op, og så har jeg lovet mine piger, at vi skal i spa og bagefter bowle. Så dagen er bestemt ikke slut endnu, siger Jeff.

Exit Thorbjørn
Mens der var succes til Jeff, som i skrivende stund ligger nummer 23, så har Thorbjørn Olesen desværre udspillet sin rolle ved Made in Denmark by FREJA 2019. Efter en runde i 74 slag, tre over par, ligger Olesen så langt udenfor cut-grænsen, at der ikke vil blive weekendgolf til Danmarks næstbedste golfspiller.

For anden dag i træk bød formiddagsrunden på en hole in one på Himmerland Hill. Svenske Sebastian Söderberg gjorde således Martin Leth Simonsen kunststykket efter.

Følg Lucas Bjerregaard, Joachim B. Hansen m.fl. LIVE
Lucas Bjerregaard starter sammen med de øvrige eftermiddagsspillere sin runde netop nu, og lad os håbe, at Lucas kan finde sit topniveau frem. Der er blot syv slag til den førende Matthias Schwab fra Østrig.

Det ser ud til, at vejret bliver bedre og bedre i Himmerland, så toppen af leaderboardet kan stadig ændre sig markant i løbet af fredagen. 

Du kan følge Made in Denmark by FREJA LIVE her.