fbpx

Lucas Bjerregaard drømmer om at vinde Made in Denmark by FREJA

Danmarks bedst-placerede spiller på verdensranglisten, Lucas Bjerregaard, er blandt favoritterne til at vinde Made in Denmark presented by FREJA. Onsdag sad han klar foran pressen på Himmerland Golf & Spa Resort. 

Bjerregaard er de seneste 12 måneder stormet frem på verdensscenen, og han er i høj grad ved at udvikle sig til en regulær verdensstjerne. Derfor skal de mange Made in Denmark fans glæde sig over, at de i denne uge – på hjemmebane – kan følge verdens nummer 43, Lucas Bjerregaard.

Nedenfor kan du læse et udpluk af Bjerregaards citater fra dagens pressemøde, og nederst kan du se hele seancen med den sympatiske nordjyde.

– Alle vi danskere drømmer om at vinde Made in Denmark. Jeg tror, det er med at styre den lyst lidt. Jeg har før oplevet, at jeg har villet det for meget. Derfor tager jeg det lidt roligt og sørger for at forberede mig så godt som muligt. Hvis jeg kan være med fremme de sidste ni huller på søndag, så ville det være rigtig fedt, forklarede 27-årige Bjerregaard. 

– Himmerland er et specielt sted for mig, og det er dejligt at være tilbage.

– Det er en speciel uge, og det er sjovt at være blandt en masse mennesker, som man ser for lidt.

– Der er nok ikke et sted, hvor jeg hellere ville lave hole-in-one end på 16. hul i denne uge, forklarede Bjerregaard, efter at han i sidste uge leverede en hole-in-one ved US PGA Championship. 

– Jeg er aldrig helt tilfreds (med spillet, red.). Arbejdet det fortsætter, og jeg prøver at bliver bedre og bedre. Jeg er meget perfektionistisk og har altid stillet høje krav til mig selv. Og i takt med at jeg bliver bedre, bliver kravene større. 

– Det var også ret sjovt. Det er noget, jeg kommer til at fortælle min datter og børnebørn om. Det er en dag, jeg kommer til at huske resten af mit liv, siger nordjyden om oplevelsen med at slå Tiger Woods ud af World Match Play.

– Det danske publikum er nok det bedste, vi spiller foran hele året. Der er en fantastisk stemning og sindssygt mange mennesker herude. Hul 16 er også noget helt specielt. Turneringen er kæmpestor for dansk golf, uddyber Lucas Bjerregaard.

Følg Lucas Bjerregaard fra kl. 08:10 torsdag morgen
Bjerregaard slår ud kl. 08:10 torsdag morgen sammen med Matt Wallace og Erik Van Rooyen, og du kan være med til at bære nordjyden frem. Måske det bliver i 2019, vi får den første danske vinder af Made in Denmark presented by FREJA.

Det er muligt at købe billet i døren torsdag, så skynd dig at få børnene passet og pakket bilen.

Vi ses i Himmerland.