fbpx

Made in Denmark langtidssikrer med nye sponsorer

I 2018 indgik Made in Denmark en femårs aftale med European Tour gældende til og med 2023 og I januar 2019 blev Freja offentliggjort som ny presenting sponsor. Ved samme lejlighed blev præmiesummen hævet til det dobbelte så der i 2019 spilles om i alt 22,5 millioner kr.

I den senere tid har Made in Denmark Presented by Freja gentegnet sponsoraterne med alle hovedsponsorer, og desuden indgået større og længerevarende partnerskaber med Maersk, Nordea og Schou og i dag kan vi så fortælle om vores nye 5 års Event Partneraftale med Jyske Bank.

Forlængelserne og udvidelserne af sponsoraterne gør, at arbejdet med at forsætte udviklingen af golfturneringen nu kan laves med en lang tidshorisont til glæde for alle involverede.

Aftalen med Jyske Bank betyder blandt andet et tæt samarbejde med Jyske Bank TV, der fremover vil levere indhold til Made in Denmarks platforme, ligesom der vil komme mere indhold om Made in Denmark Presented by Freja på Jyske Bank TV.

Thomas Nielsen, Made in Denmark Salgschef:

 – Vi har virkelig fået en helt suveræn modtagelse og opbakning fra vores sponsorer – både de eksisterende, men også fra en lang række nye. Og så er der en kæmpe villighed til at tage ejerskab og være med på værdiskabende aktiviteter.

Flemming Astrup, Made in Denmark Promoter:

– Vi havde stor glæde af Jyske Bank TV i 2018 og jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med dem. Jyske Bank TV er et kæmpeaktiv for os, for publikum og ikke mindst vores sponsorer.

Se Jyske Bank TVs dækning fra pressemødet herunder:

Fakta:

Yderligere spørgsmål kan rettes til Flemming Astrup på 4090 1960 eller Thomas Nielsen på 6020 4278.

previous arrow
next arrow
Slider