fbpx

Made in Denmark og MCH Messecenter Herning indgår samarbejde

Made in Denmark og MCH Messecenter Herning indgår samarbejde omkring teltbyen (The Village) ved Made in Denmark i Silkeborg til august.

Teltbyen, eller Made in Denmark Village, som området hedder, bliver igen i år en oplevelse for publikum. Made in Denmark Village placeres så den naturligt er en del af indgangs- og udgangsforløbet så alle kommer forbi mindst to gange. Området omfatter muligheder for køb af mad og drikkevarer ligesom der vil være salgsudstillinger fra op i mod 50 udstillere.

– Vi er rigtigt glade for at kunne offentliggøre samarbejdet med MCH. Vi ved at de arbejder dybt professionelt og at de besidder den viden og de kompetencer, der skal til for at drive et messeområde som vores teltby, siger Made in Denmark Salgsdirektør Thomas Nielsen og fortsætter.

– Vi er sikre på at både tilskuere, udstillere og sponsorer vil få en fantastisk oplevelse når de besøger Village på deres vej til og fra indgangen, så vi ser meget frem til samarbejdet.

Også hos MCH er der stor tilfredshed med aftalen.
– Vi er glade og stolte over at Made in Denmark igen laver samarbejde med MCH om Village. For os er det en naturlig forlængelse af vores eget Dansk Golf Show hvor vi også har fokus på gæsteoplevelsen og på at udstillernes forventninger opfyldes, udtaler Anders Ladefoged Mortensen , Projektchef MCH.

Ønsker du yderligere info eller ønsker du at forhåndsbooke en stand så tag kontakt til nedenstående.

Booking af stande