fbpx

Made in Denmark Presented by FREJA spilles også i Himmerland i 2020

Pressemeddelelse:

Fonden Made in Denmark er glade for at kunne fortælle, at Made in Denmark Presented by FREJA også i 2020 skal spilles i Himmerland Golf & Spa Resort.

Made in Denmark Presented by FREJA skal i 2020 spilles fra den 21. – 24. maj, og i 2020 falder Kristi Himmelfartsdag torsdag den 21. maj.

Det bliver sjette gang at Backtee Course skal være vært for European Tour turneringen, og syvende gang i alt, at Made in Denmark Presented by FREJA skal spilles.

– Himmerland Golf & Spa Resort er Made in Denmarks hjemmebane, og jeg er glad for at vi endnu engang skal spille her. Vi har udviklet turneringen, banen og oplevelsen for publikum hvert eneste år, og det har vi mulighed for takket været et fantastisk samarbejde med Himmerland Golf & Spa Resort, siger Promotor Flemming Astrup.

– Vi er naturligvis glade for, at vi igen skal byde Europas bedste golfspillere velkommen her i Himmerland Golf & Spa Resort. Made in Denmark Presented by FREJA er blevet en del af Himmerland Golf & Spa Resorts DNA, og vi er stolte over, at vise Danmarks bedste golfresort frem til hele verden igen i 2020, siger Direktør i Himmerland Golf & Spa Resort Mark Bering.

Det er endnu ikke besluttet hvor turneringen skal spilles fra 2021-2023.