fbpx

Made in Denmark Pro-Am onsdag – Kom helt tæt på stjernerne

Onsdag kan du komme helt tæt på stjernerne, når der afvikles Made in Denmark Pro-Am i Silkeborg.

Selvom Made in Denmark først starter rigtigt på torsdag, så er der god grund til at lægge vejen forbi Silkeborg allerede onsdag.

Onsdag er nemlig Pro-Am dag, og dagen er en absolut unik mulighed for at komme helt tæt på nogle af verdens bedste golfspillere og andre kendte danskere. Der er færre tilskuere, så du altid kan stå i forreste række, og spillerne er meget mere afslappede. Det giver altid en fantastisk stemning. 

Onsdagens Pro-Am program
Der er to Pro-Am flights onsdag. Den første starter kl. 07.30 og den anden kl. 13.00. I hvert flight spiller 23 hold, og på hvert hold er holdkaptajnen en professionel, mens de tre øvrige er sponsorer eller VIP’er.

Den tidligere Pro-Am
Joachim B. Hansen slår onsdag morgen ud i en 4-bold, hvor han får selskab af tre tidligere verdensstjerner i deres respektive sportsgrene. Det drejer sig om Bjarne Riis, Super Brian Nielsen og Lars Christiansen. De indleder deres Pro-Am kl. 07.30 på 12. hul. 

Fra morgenstunden kan du desuden opleve bl.a. Thorbjørn Olesen, Thomas Pieters, Matthew Fitzpatrick, Lucas Bjerregaard, Nicolas Colsaerts og Jonas Blixt.

Den sene Pro-Am
Thomas Bjørn og tre generationer af Larsen-familien slår onsdag eftermiddag ud kl. 13.00 fra hul 1. Eftermiddagen giver dig desuden mulighed for at følge bl.a. den tidligere Masters-vinder, Danny Willett, Martin Kaymer, John Daly, Lee Westwood, Jeff Winther og Søren Kjeldsen.

Du kan se startlisten for begge Pro-Ams her.

Der er gratis adgang i Silkeborg hele onsdag. 

Sådan er spilformatet ved Made in Denmark Pro-Am
Spil-formatet i Pro-Am hedder ”Tour Scramble Slagspil”, og det fungerer således:

  • Alle spillere driver ud, hvorefter man vælger det bedste drive. Herfra slår alle deres andetslag.
  • Alle spillere spiller herefter færdig med deres egen bold. Den professionelle spiller dog altid sin egen bold.
  • Matchen afvikles som slagspil ud fra det populære ”Par Is Your Friend” format. Det betyder kort fortalt, at så snart en spiller ikke længere kan lave en netto birdie eller bedre, noteres spilleren for en Par (Par Is Your Friend).

Det hold, der er flest under par efter 18 huller vinder. Du kan følge med i stillingen på storskærmene eller på Made in Denmarks hjemmeside, www.madeindenmarkgolf.dk