fbpx

Made in Denmark rykker til maj

De første fem udgaver af Made in Denmark har alle været spillet efter sommerferien i august, men 2019 udgaven rykker frem til slutningen af maj.

I den kommende sæson rykker PGA Championship til maj, og flytningen af den amerikanske major har betydet, at kalenderen på European Tour bliver justeret i forhold til det man er vant til. En af ændringerne bliver en flytning af BMW PGA Championship på Wentworth, og det er den termin, som Made in Denmark nu skal spilles i.

Derfor byder Himmerland Golf & Spa Resort i 2019 golfverdenen indenfor fra den 23. – 26. maj.

– Vi har fået en helt fantastisk mulighed, som vi ikke kunne sige nej til. Den ny dato er spændende, og vi er meget begejstrede og stolte over, at vi har fået så attraktiv en uge i kalenderen. Hele golfkalenderen bliver rystet gevaldigt næste år, og at Made in Denmark nu “overtager” datoen efter BMW Championship på Wentworth viser, at man hos Europa Touren rangerer Made in Denmark meget højt, siger Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup.

Europatourens direktør er i Silkeborg i denne weekend, og Keith Pelley glæder sig over Made in Denmarks udvikling, og mener, at den nye dato vil booste interessen for turneringen, ikke kun i Danmark, men i hele golfverdenen.

– Vi har gennem de sidste år set, hvordan Made in Denmark er vokset, ikke kun for spillerne, men også de tusindevis af tilskuere, som hvert år flokkes til Made in Denmark, og alle hos the European Tour ser frem til Made in Denmarks næste kapitel i Himmerland i maj, siger Keith Pelley.