fbpx

Masters Champion kommer til Silkeborg

Torsdag indledtes årets første major, The Masters, og når Made in Denmark afvikles i slutningen af august er vinderen fra 2016 med i feltet. Danny Willett har bekræftet sin deltagelse i Made in Denmark, og der kommer dermed en grøn jakke ejer med til Silkeborg Ry Golfklub.

– Jeg er rigtig glad for, at Danny Willett har besluttet sig for at spille Made in Denmark i år. Det er en blåstempling af Made in Denmark, når en majorvinder vælger at komme og samtidig bekræfter sin deltagelse i så god tid, siger promotor Flemming Astrup.

Den nu 30-årige Danny Willett vandt Masters for to år siden foran Jordan Spieth og Lee Westwood, så dermed er to af de tre bedste fra forrige års Masters med i Silkeborg Ry Golfklub om knap fem måneder. Lee Westwood meldte sin ankomst tidligere på året

– Thomas (Bjørn, red) har fortalt mig at de danske fans er de bedste verden, så jeg glæder mig meget til Made in Denmark i august, siger Danny Willett i den videohilsen han har sendt til de danske golffans (Se den nederst på siden)

KØB BILLETTER HER

Efter sejren på Augusta National i ’16 rykkede Danny Willett op i top 10 på verdensranglisten. Han spillede med i Ryder Cup for to år siden, og som amatør nåede han førstepladsen på amatørernes verdensrangliste.

Siden Ryder Cup i 2016 har skader gjort at resultaterne lidt svingende, men nu er han igen 100 procent skadesfri, så mon ikke det er en sulten Willet, der kommer til Made in Denmark og Silkeborg Ry Golfklub i august.

Udover Masters sejren har 30-årige Willett vundet fire gange på European Tour.

Se Willetts videohilsen til de danske fans herunder.