fbpx

Ovesen og Søgaard finaleklar i Himmerland – Joachim nu alene i spidsen

Martin Ovesen er sikkert videre til finalerunderne ved Made in Denmark Challenge by EJner Hessel

Martin Ovesen og Mads Søgaard var begge tidligt i aktion på Himmerland Golf & Spa Resort fredag morgen. Begge spillere kan glæde sig over flotte runder og avancement til weekendens finalerunder.

Ovesen øjner topresultat
Martin Ovesen gik dagens runde ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel i 70 slag, et slag under par, og det sender ham til samlet tre under. Den nuværende placering som nummer 20 kommer næppe til at holde i løbet af eftermiddagen, men Ovesen vil bestemt have et top-resultat indenfor rækkevidde i weekenden.

Søgaard havde rykken mod muren men kom videre
Mads Søgaard kom fredag Backtee Course rundt i 68 slag (-3), og efter torsdagens runde i tre over par, så var en god runde fredag også et krav, hvis ikke det skulle blive denne uges endestation. I stedet har Søgaard nu to runder mere til at bevise, at han nærmer sig topformen. En topform, der i 2015 gav Søgaard en sjetteplads ved Made in Denmark på netop Himmerland Golf & Spa Resort.

Ung longhitter må vente i spænding
Mens Ovesen og Søgaard er finaleklar, så bliver det en lang eftermiddag for Niklas Nørgaard Møller, som fra klubhuset eller træningsbanen skal håbe, at en score i et slag over par er nok til weekendgolf. Det er de 60 bedste, der går videre til weekenden, og lige nu rækker den langslående sjællænders score til en 58. plads.

Formiddagens store præstation stod der Christopher Feldborg-Nielsen på. Han leverede dagens bedste runde i 65 slag, seks under par, og formåede endda at lave hole in one på 16. hul foran Himmerland Hill.

Haastrup og Hansen på banen
Mark Haastrup og Joachim B. Hansens runder torsdag var så gode, at de faktisk fortsat lå på en delt førsteplads, inden de indtog banen fredag. Begge spillere er netop påbegyndt deres anden runde, og skal forsøge at bygge videre på det fremragende spil fra torsdag. Joachim har allerede noteret dagens første birdie, og han er nu alene i spidsen i otte under par.

Også Jeppe Huldahl, Daniel Løkke og Morten Ørum Madsen er blandt de danskere, der netop nu begynder deres anden runde ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel

Du kan følge med LIVE her.