fbpx

Pressemeddelelse: Ingen Made in Denmark i 2020

Pressemeddelelse

Golfturneringen Made in Denmark Presented by FREJA, der skulle været spillet fra den 21.-24. maj i år, udsættes til en endnu ikke offentliggjort dato i 2021.

Forbuddet mod større forsamlinger er som bekendt foreløbigt forlænget frem til den 31. august.

Vi har derfor de seneste uger, undersøgt mulighederne for at udsætte årets Made in Denmark til september, men vi må konstatere, at der lige nu er for stor uvished om, hvorvidt det ville være muligt. Derfor har både ledelse og bestyrelse fundet det urealistisk at gennemføre årets turnering på den måde, som turneringen er kendt for.

Det er naturligvis meget trist, at årets turnering må aflyses, men mulighederne for at lave en god turnering var desværre udtømte eller så spinkle, at der ikke var mere at gøre.

Ud over hovedturneringen på European Tour, så aflyses, af samme årsager også Challenge Tour turneringen; Made in Denmark Challenge Presented by FREJA. Turneringen skulle været spillet 12.-15. august i Frederikshavn Golfklub.

Vi har gennem hele denne proces fået en helt fantastisk opbakning fra sponsorer, partnere, leverandører og spillere, så vi kan garantere, at alle er opsatte på at arbejde hårdt for at kunne præsentere en superstærk Made in Denmark Presented by FREJA i 2021.

En stor tak også til alle billetkøbere og ikke mindst de knap 1.000 frivillige, der havde meldt sig klar til at hjælpe. Vi håber at se jer alle sammen i 2021. Alle solgte billetter er tidligere blevet refunderet.

Med venlig hilsen

Ledelse & Bestyrelse i Made in Denmark


For yderlige information venligst kontakt:

Thomas Nielsen – [email protected] – 6020 4728
Flemming Astrup –
[email protected] – 4090 1960