fbpx

Se Kjeldsen mod Karlsson – helt gratis på tirsdag

Mandag og tirsdag ankommer alle spillerne til Himmerland Golf & Spa Resort og bruger dagene på at træne og spille prøverunder. Der er gratis adgang begge dage, og det er en rigtig god måde at komme helt tæt på, og få en fornemmelse af hvordan en professionel golfspiller forbereder til en turnering.

Tirsdag eftermiddag er der ekstra god grund til at komme forbi Made in Denmark by FREJA. Kl. 17.00 samles de fem første vindere af Made in Denmark for at lægge hver sin sten ned i Himmerlands nye Walk of Fame på vej op mod starterhuset. De har hver en sten med årstal og score for deres sejr (se foto), og fremover skal alle vindere af Made in Denmark have en sten i asfalten. De fem første sten lægges i af vinderne selv, og alle er velkomne til at overvære seancen.

Køb din billet til resten af ugen her:

Klokken 18.30 er der 14 Club Challenge på hul 10. 14 Club Challenge er en duel mellem to spillere, hvor de kæmper om at ramme green flest gange på et par 3 hul. Reglen er, at man kun må bruge hver kølle en gang, og bliver køllen brugt af modstanderen, kan man ikke selv bruge den. Det betyder, at hvis spiller A f.eks. slår med et 8-jern, så må spiller B ikke bruge 8-jern.

14 Club Challenge under Made in Denmark bliver en skandinavisk duel mellem Søren Kjeldsen og Robert Karlsson. European Tour optager det hele, og alle er velkommen som publikum.

Se en tidligere 14 Club Challenge mellem Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen her: