fbpx

Stærk Thomas Bjørn avancerer – klar til lørdag og søndag

Thomas Bjørn er klar til weekendens finalerunder ved Made in Denmark i Silkeborg (foto: Getty Images)

På sin gamle hjemmebane i Silkeborg lykkedes det i dag Thomas Bjørn at spille sig frem i stillingen. Han er stensikkert videre til weekendens finalerunder, hvor der skal kæmpes om sejren.

Der var tale om en drøm, der gik i opfyldelse for Thomas Bjørn, da Made in Denmark annoncerede sin ankomst i Silkeborg. Og mon ikke en ny drøm går i opfyldelse, hvis Bjørn kan spille med om topplaceringerne på sin gamle hjemmebane. Fredag gjorde han i hvert fald sit for at få det til at ske.

I en fantastisk kulisse af jublende tilskuere brugte Bjørn blot 69 slag på dagens runde. I samlet fem under par efter de første to runder, er Bjørn placeret som nummer 22.

Olesen, Kjeldsen og Bjerregaard på jagt
Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen og en velspillende Lucas Bjerregaard har netop taget hul på deres fredagsrunde. Og i selskab med mange tusinde tilskuere venter der dem en stor og forhåbentlig succesfuld oplevelse i skoven i Silkeborg. Der skal laves birdies, og mens Lucas Bjerregaard skal forsøge at fange de førende spillere, så skal Olesen og Kjeldsen realistisk set tre slag under par for at klare cuttet ved Made in Denmark.

Vejret er pragtfuldt, og bor du i nærheden af Silkeborg er der alt mulig grund til at besøge Made in Denmark og støtte de danske stjerner. Både i dag og i weekenden. Du finder billetter her.

Kom så Danmark.

Følg Made in Denmark LIVE her