fbpx

Stand up komikere åbner Made in Denmark festival

Det er ikke altid, der er så meget at grine af, når man har været en tur på golfbanen, men vi vil godt garantere at lattermusklerne kommer på overarbejde under næste uges Made in Denmark Presented by FREJA. Torsdag, fredag og lørdag åbnes Schou Arena nemlig med nogle af Danmarks skarpeste komikere på scenen.

Torsdag kommer Andreas Bo, fredag er det Thomas Warberg og lørdag kommer Nikolaj Stokholm til Himmerland for at underholde efter golfspillet. Aftalen med de tre komikere er kommet i stand takket være en af vores store sponsorer, Heineken, der altså er med til at sætte gang i festen om aftenen de tre dage, inden musikken overtager.

– Jeg synes det er fantastisk, at Royal Unibrew har sørget for at de tre komikere kommer til Made in Denmark. Det er fedt at se et sponsorat aktiveret på den måde, siger Promotor i Made in Denmark Flemming Astrup.

Køb din billet til Made in Denmark Presented by FREJA her

Stand Up showene begynder ca. kl. 19.00, inden Made in Denmark Festival underholder tilskuerne i Schou Arena.

– Med de tre komikere er der masser af gratis underholdning for tilskuerne efter en lang dag på golfbanen, og vi håber selvfølgelig så mange som muligt vil være med til fortsætte festen fra golfbanen om aftenen, siger Flemming Astrup.

Torsdag er Lars Lilholt og Lune Carlsen hovednavnene på festivalen, mens Peter A.G. og Michael Falch spiller fredag. Lørdag er Poul Krebs og Bjarke Laursen fra Queen Machine på scenen. Hit Orchestra med Louise Moe er på som backing for solisterne alle aftener.

Se hele musikprogrammet her: