fbpx

Startlisten klar – se tiderne

Torsdag begynder Made in Denmark og startlisten for de to første dage er klar, og der er lagt op til masser af publikumsvenlige bolde gennem hele dagen.

Spillet begynder klokken 7.30, og allerede klokken 8.10 skal Morten Ørum Madsen, Joachim B. Hansen ud i selskab med John Daly fra hul 10, så der skal blive gang i den fra morgenstunden af. De følgende tre bolde er fyldt med profiler og kendte navne.

8.20 står Søren Kjeldsen, Danny Willet og Nicolas Colsaert klar på 10, efter dem er det Lee Westwood, Thorbjørn Olesen og Thomas Pieters, før morgens sidste stjernebold med Lucas Bjerregaard, Joakim Lagergren og Richard McEvoy slår ud 8.40.

Køb din billet til Made in Denmark her

Mens Thorbjørn Olesen er meget tæt på at kvalificere sig til Ryder Cup, så skal vicekaptajn og Mr. Ryder Cup, Lee Westwood, nok holde øje med Pieters form. Pieters imponerede jo her i Danmark for to år siden, hvor han med en sejr fik et wildcard til Ryder Cup.

Thomas Bjørn er eftermiddagens hovednavn
Efter frokost er det tid til at Thomas Bjørn indtager Silkeborg Ry Golfklub. Bjørn skal ud sammen med Martin Kaymer og Eddie Pepperell fra hul 1 klokken 13.20. Pepperell er en af to spillere, der kan overhale Olesen på Ryder Cup kvalifikationen, så mon ikke kaptajnen skal holde øje med den unge englænder.

I bolden foran klokken 13.10 går svenske Robert Karlsson sammen med Matt Wallace og Matthew Fitzpatrick. Sidstnævnte kan med sejr spille sig ind på Ryder Cup holdet, og vicekaptajn Karlsson agerer nok øjne for Bjørn i den bold. 

Se alle starttiderne her.

Her er alle danskernes starttider i første runde:

08:10 Morten Ørum Madsen – Joachim B Hansen – John Daly
08:20 Søren Kjeldsen – Nicolas Colsaerts – Danny Willett
08:30 Thorbjørn Olesen – Lee Westwood – Thomas Pieters
08:40 Lucas Bjerregaard – Richard McEvoy – Joakim Lagergren
08:50 Lasse Jensen – Richard Green – Thomas Detry
09:20 Niklas Nørgaard Møller – Pep Angles – Zander Lombard
09:30 Nicolai Tinning – Aksel Olsen – Jack Munro

13:10 Rasmus Højgaard (Am) – Simon Khan – Erik Van Rooyen
13:20 Jeff Winther – Frederik Dreier – Nicolai Højgaard (Am)
13:30 Thomas Bjørn – Martin Kaymer – Eddie Pepperell
13:40 Anders Hansen – Pontus Widefren – Petr Gal
13:50 Thomas Nørret – Nick Cullen – Jens Dantorp