fbpx

Stor “Rød Lørdag” i vente ved Made in Denmark

Danskerne viste højt niveau på andendagen af Made in Denmark, og i alt er seks danskere indenfor blot fire slag af den førende englænder, Steve Webster i otte under par, inden lørdagens runde. Der er således lagt op til et brag af en lørdag på Himmerland Golf & Spa Resort.

Der er lagt op til en stor dansk golfdag lørdag med seks danskere tæt på spidsen

Seks danskere øjner sejren
Bedste dansker er Lassen Jensen på en delt sjetteplads i seks under par. Asserbo-spilleren var rundt i dagens hårdeste betingelser fra morgenstunden, og kan være særdeles godt tilfreds med indsatsen.

Et slag efter Lasse Jensen ligger bl.a. Søren Kjeldsen, Mads Søgaard, John Daly og Joachim B. Hansen i fem under par på en delt 13. plads. Joachim B. Hansen var ellers helt fremme i ni under par, og førte på egen hånd.

Danske kanoner på lur
I fire under par ligger to af Danmarks bedste golfkort, Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard på en delt 22. plads. Ingen af disse har indtil nu haft marginalerne med sig, og publikum kan godt forvente et angreb fra begge to i løbet af lørdagens runde.

Thomas Bjørn klarede også cuttet i sin turnering nr. 500 på European Tour. Og selvom et klaret cut ikke i sig selv er værd at stoppe i rygsækken, så vil Bjørn helt sikkert glæde sig over, at han får to runder mere på Himmerland Golf & Spa Resort i denne uge.

Undervejs på dagens runde så det ellers ud til, at Bjørn skulle holde weekendfri, men fire birdies på de sidste ni huller holdt Bjørn inde i turneringen.

Også danske Martin Ovesen klarede sig netop med til finalerunden med en samlet score i par, mens det 16-årige supertalent, Rasmus Højgaard, lavede bogey på sidste hul for at misse cuttet med et slag i sin Europa Tour debut. En imponerende indsats af unge Højgaard.

Frem med dannebrog og klaphatten ved Rød Lørdag – Santander giver morgenmad på 16. hul til de første 1000 tilskuere.

Rød Lørdag og gratis morgenmad til publikum
Lørdag er traditionen tro “Rød Lørdag” ved Made in Denmark, hvilket betyder, at publikum opfordres til at klæde sig i rødt. Santander og Kids Aid involveret sig i projektet, og har sørget for, at der er morgenmad til de første 1000 fremmødte tilskuere på Himmerland Hill. 

Så husk den røde trøje, klaphatten, den røde paraply, de røde bukser og det store dannebrog lørdag, når de danske drenge skal heppes frem i stillingen ved Made in Denmark.

Se stillingen ved Made in Denmark 2017 her.


Udvalgte Starttider for “Rød Lørdag”

07:46 Martin Ovesen, Carlos Pigem

08:04 Thomas Bjørn, Daniel Im

10:29 Lucas Bjerregaard, José-Filipe Lima

10:56 Thorbjørn Olesen, Matt Wallace

11:14 John Daly, Joachim B. Hansen

11:23 Mads Søgaard, Victor Dubuisson

11:37 Søren Kjeldsen, Grégory Havret

12:22 Lasse Jensen, David Horsey

12:40 Paul Dunne, Steve Webster

 

Vi ses lørdag ved Made in Denmark