fbpx

Thorbjørn Olesen er kommet til Himmerland for at vinde

Tirsdag sad både Matt Wallace og Thorbjørn Olesen ansigt til ansigt med den danske og internationale presse forud for Made in Denmark presented by FREJA. Nederst i artiklen kan du se begge pressemøder.

Thorbjørn Olesen vil vinde i Himmerland
Thorbjørn Olesen har tidligere blandet sig i topstriden ved Made in Denmark, og det har han planer om at gøre igen. Også selvom han er inde i et travlt program. Nedenfor kan du læse et udpluk af hans kommentarer fra pressemødet, ligesom du kan se pressemødet nederst i artiklen. 

– Mine forventninger er at vinde i denne uge, svarer Olesen prompte, da han bliver spurgt til denne uges ambitionsniveau.

– Jeg glæder mig meget. Jeg kender banen rigtigt rigtigt godt, og det er naturligvis en fordel.

– Jeg synes, jeg fandt noget i sidste uge. Der var store perioder, hvor jeg troede, jeg var tilbage på mit topniveau, så der er gode takter. Det er ikke langt væk.

– Jeg føler mig godt tilpas. Jeg har en forventning om, at jeg vinder den her turnering på et tidspunkt, og jeg håber naturligvis på, at det bliver i denne uge.

Matt Wallace vandt Made in Denmark 2018 i Silkeborg. Kan han gentage triumfen i Himmerland i denne uge?

Bookmakernes klare favorit
Matt Wallace sluttede søndag som nummer tre ved US PGA Championship kun overgået af verdens nummer et og to, Brooks Koepka og Dustin Johnson.

Englænderen er i absolut topform, og som nummer 25 på den opdaterede verdensrangliste, overgås han kun af Thomas Bjørn i 2014 (nummer 24), som de bedst-placerede Made in Denmark deltager på verdensranglisten.

– Det går godt lige nu. Der er mange ting, som fungerer rigtigt godt. Men golf er en sport, hvor det gælder om at være ydmyg. Så snart man tror, man kan det hele, så vender det igen, fortalte Wallace på pressemødet.

Nedenfor kan du se hele interviewet med en meget målrettet, lun og ærlig Matt Wallace.

 

TV: Thorbjørn Olesen Pressemøde

 

TV: Matt Wallace Pressemøde