fbpx

Thorbjørn snublende nær Ryder Cup – Kom og støt ham søndag

Det dufter både af sejr og romantik for Lee Westwood ved Made in Denmark (Foto af Warren Little/Getty Images)

Lee Westwood går ind til finaledagen af Made in Denmark med en føring på et enkelt slag, mens Thorbjørn Olesens Ryder Cup deltagelse efterhånden ligner en formalitet.

Søndag kan du opleve den resultat-mæssige største spiller, der nogensinde har deltaget ved Made in Denmark, når Lee Westwood igen slår ud i førerbolden. Westwood er samlet 16 under par, og fører med et slag til Jonathan Thomson, Thomas Detry og Steven Brown. 

Lucas Bjerregaard er bedste dansker i 11 under par. Det giver ham en ottendeplads inden søndagens finalerunde.

Thorbjørn Olesen gik søndag en god runde, og selvom hans nu eneste direkte konkurrent til Ryder Cup pladsen, Matthew Fitzpatrick, var endnu bedre, så har Thorbjørn mere end det ene ben i Ryder Cup 2018. 

Fitzpatricks runde i 66 slag, seks under par, sendte ham lørdag op på 13. pladsen, men alligevel måtte han se sejren rykke længere væk i horisonten. Der resterer nu kun søndagens finalerunde, og Fitzpatrick skal hente seks slag på Lee Westwood samt overhale alle andre, hvis han skal vippe Thorbjørn af Ryder Cup pinden.

Thorbjørn har skæbnen i egne hænder søndag
Alt sammen kan dog være uden betydning, hvis Thorbjørn Olesen slutter i top-7 søndag, og det er dét resultat, publikum skal være med til at bære danskeren frem mod. 

Der var lørdag 19.404 besøgende på banen i Silkeborg, og der er god grund til at tro, at søndagen kan blive endnu bedre besøgt.

– Jeg håber, at alle golfinteresserede danskere vil benytte denne mulighed for at bære Thorbjørn Olesen frem og selvfølgelig hylde Thomas Bjørn. Det fortjener de. At vi er så tæt på at have både en Ryder Cup kaptajn og en Ryder Cup spiller samme år, er ret vanvittigt, siger Made in Denmark promoter, Flemming Astrup. 

Køb billet i døren søndag
Har du lyst til at hylde Thomas Bjørn, og heppe på Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen og Lucas Bjerregaard, så kan du fortsat købe billet i døren til søndag.

Det koster 250,- for voksne og 25,- for børn.

Se stillingen ved Made in Denmark her