fbpx

To nye spillere udtaget til Team Made in Denmark

Her midtvejs i Challenge Tour sæsonen er der kommet to nye spillere med i Team Made in Denmark, som derved får mulighed for at spille foreløbig syv turneringer på Challenge Tour via invitationer fra Team Made in Denmark.

Det er Peter Launer Bæk fra Odense Eventyr Golf og Oliver Hundebøll Jørgensen fra Silkeborg, som over de kommende måneder skal spille med på Europas næstbedste tour.

Team Made in Denmark råder hvert år over en række invitationer, og har nu fået mulighed for at tilknytte Peter og Oliver til teamet, da der er kommet ekstra pladser til rådighed.

– Det er primært Rasmus Højgaards fantastiske præstationer der giver lidt ekstra invites, men derudover er det også lykkedes at bytte lidt flere med de andre promotere. Både Oliver, der vandt Made in Denmark Qualifier og Peter har vist gode takter og måske er det lige det her de mangler for at komme helt over stregen – jeg tror i alt fald på dem, siger Promotor Flemming Astrup.

Oliver Hundebøll Jørgensen vandt tidligere på sæsonen Made in Denmark Qualifier hjemme i Silkeborg, mens Peter Launer Bæk har en sejr i Tinderbox Charity Challenge i 2018 på cv’et. 

De sæsondebuterer begge i Østrig i midten af juli, og spiller naturligvis med i Silkeborg Ry Golfklub ved Made in Denmark Challenge i august. Foreløbig har de altså hver især syv starter, men slutter de i top 10 i en turnering, får de adgang den kommende uge uden at bruge en invitation.