fbpx

Heineken og spillerne giver en omgang

Hul 12 på golfbanen i Silkeborg kan meget vel blive af det mest populære tilskuerhuller under årets Made in Denmark. Det korte par 4 hul måler kun 234 meter i næste uge, da teestedet er rykket frem. Der er 10 meter op til den højtliggende green, men spillerne kan sagtens nå derop i ét slag. Det giver naturligvis mulighed for at putte for eagle, men også for at byde på gratis øl til de mange tilskuere, der sidder på bakken bag green.

Køb din billet til årets golffest her.

Alle spillere, der slår bolden direkte på green, får torsdag og fredag udleveret seks skumbolde som de skal kaste ud til publikum, og boldene kan så veksles til en kold Heineken øl i baren bag 13. tee. I weekenden får spillerne hele 12 skumbolde, så endnu flere tilskuere kan sikre sig en kold øl.

-Der kommer helt sikkert til at blive en fantastisk stemning ude på 12, og eg glæder mig til at se om muligheden for at “give en omgang” kan lokke en ekstra spiller eller to til at gå efter green, siger Promotor Flemming Astrup, der glæder sig over, at Heineken også synes det er en sjov måde at aktivere sit sponsorat på.