fbpx

Wildcard til Højgaard tvillingerne

Danmarks mest omtalte golftvillinger skal også i år spille med i Made in Denmark. Nicolai og Rasmus Højgaard fik overbragt den glædelige nyhed i direkte radio i P4’s sommerprogram Take Off, der i dag sendte fra Silkeborg Ry Golfklub.

Invitationen til Made in Denmark kommer efter en helt fantastisk sæson, hvor de i juni begge var med til at sikre Danmark VM-titlen for juniorer, og i den individuelle række sluttede Rasmus øverst på leaderboardet foran Nicolai.

Tidligere på året havde Nicolai, som den yngste nogensinde, vundet en turnering på ECCO Tour, da han sluttede bedst at alle i Bravo Tours Open på Rømø, og den imponerende præstation toppede han så i sidste måned, da han vandt Europamesterskabet i Holland, og med sejren fik en plads i The Open på Carnoustie.

– Det er svært at komme uden om Rasmus og Nicolai i øjeblikket, siger promotor Flemming Astrup om invitationen til Made in Denmark og fortsætter, det, de begge har præsteret, og især Nicolais EM titel er jo helt fantastisk, så selvfølgelig skal de have chancen i Made in Denmark igen.

Køb billet til Made in Denmark her, og støt Højgaard tvillingerne.

Tvillingerne fik en sen invitation til Made in Denmark i 2017, hvor Thomas Bjørn overraskede dem med nyheden, som man kan se i videoen nedenfor. Her missede de begge cuttet, men Rasmus var kun et enkelt slag fra at spille med alle fire dage. 

Det bliver de to 17-årige brødres anden “almindelige” start på The European Tour i denne sæson. Under The Open fik både Nicolai og Rasmus en plads i Porsche European Open ved Hamborg, og her klarede Nicolai cuttet, men fik desværre kun tre runder, da han røg for det sekundære cut grundet det store felt. 

Dermed er det samlede antal danske deltagere oppe på minimum 14, men der kan stadig komme flere danskere med i feltet.