Forud for Made in Denmark 2016 fik vi arrangeret en lille elektro-golf event, og vi var så heldige, at nogle af verdens bedste golfspillere havde lyst til at lege med.

Se eller gense Bjørn og Clarke få konkurrenterne til at skrige
Nedenfor kan du se, hvordan Thomas Bjørn og Darren Clarke til stor fornøjelse for de mange tilskuere og sig selv, sætter strøm til Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen, Joel Sjöholm og Matthew Southgate.

Nedenunder Elektrogolf-videoen kan desuden se et lille indslag om “Årets Slag” ved Made in Denmark”, som blev leveret af Sebastian Cappelen, og så kan du høre Kjeldsen, Kaymer m.fl. udtale sig om Himmerland Hill.

Har du lyst til at se flere videoer og interviews fra Made in Denmark 2016, så kan du finde Made in Denmark på Youtube eller på Facebook.