Teltbyen, eller Made in Denmark Village, som området hedder, bliver igen i år en oplevelse for publikum. Området er forbedret med et kæmpe overdækket område ligesom udstillerne i år kan glæde sig over at udstille i et kæmpe telt. Området vil ligesom sidste år, torsdag, fredag og lørdag aften danne rammen om Made in Denmark Festival.

Made in Denmark Village ligger, som sidste år, midt på banen lige ved hul 10, men når man først er kommet indenfor i Made in Denmark Village vil man se de mange forbedringer.

En af de første ting man lægger mærke til, er den store Made in Denmark merchandise butik med al det officielle Made in Denmark tøj og andet merchandise samt øvrige varer fra Himmerlands store Proshop. Og når sulten og nysgerrigheden er stillet kommer man nemt ud på banen igen, ikke mindst hvis man vil en tur ned på Himmerland Hill. Fra Made in Denmark Village er der gravet en gang-kløft under hul 17, så man let kan komme til hul 16.

Når sidste bold er rullet i hul torsdag, fredag og lørdag er der al mulig grund til at søge tilbage til Village – festen fortsætter nemlig nemlig med Made in Denmark Festival hvor gode danske navne vil give den gas på den store scene.

Åbningsdage og tider:

  • Onsdag 23. august Kl. 9-18
  • Torsdag 24. august Kl. 9-18 (Festival pladsen kl. 18-23:30)
  • Fredag 25. august Kl. 9-18 (Festival pladsen kl. 18-23:30)
  • Lørdag 26. august Kl. 9-17 (Festival pladsen kl. 17:00-23:30)
  • Søndag 27. august Kl. 9-16

Booking af stande

Standplan & Priser