Sæt dit Golf Manager hold nu og dyst mod Andreas Hartø, Jeppe Huldahl og Morten Ørum Madsen

 

Thomas Bjørn, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl og Morten Ørum Madsen har sat deres managerhold, og du kan også være med. På Holdet.dk kan du nu oprette et hold og dyste mod de danske golfprofiler, og være med i kampen om præmier fra Made in Denmark og Holdet.dk.

Opret dit hold her og tilmeld dig gruppen Made in Denmark

Sådan fungerer spillet
Du skal vælge de 15 golfspillere, du tror klarer sig bedst på European Tour resten af sæsonen. Bliver det Søren Kjeldsen, der holder den danske fane højst i år, eller får Lucas Bjerregaard sin første sejr på touren. Og hvad med den førende på Race to Dubai, Tommy Fleetwood, kan kan fortsætte sine imponerende resultater. Find dine favoritter blandt alle spillerne på touren. Spillerne er inddelt i fem kategorier, og der skal vælges tre fra hver kategori.

Sæt dit hold her.

Deadline – spillet starter torsdag kl. 14.00
Spillet starter allerede torsdag eftermiddag kl. 14.00, når Masters drives i gang, men du kan helt frem til 1. maj tilmelde dig gruppen ”Made in Denmark”, og spille med om præmierne. Hvis du skal kæmpe med om officielle Holdet.dk præmier, skal dit hold være oprettet senest torsdag 6. April kl. 14.00.

Præmier
Du kan løbende vinde præmier (billetter, merchandise, gavekort, osv.) for din placering undervejs og for udvalgte runde-scores. For at kunne vinde disse præmier, SKAL du have oprettet et Guld+ hold til 69,-.

Mandag den 1. maj trækker vi desuden lod om Made in Denmark billetter blandt ALLE hold i Made in Denmark gruppen, ligesom vi også i løbet af året vil have flere lodtrækningspræmier.

Du kan løbende holde dig opdateret i vores forum på Holdet.dk, hvor løbende konkurrencer også bliver annonceret.

Hovedpræmien fra Holdet.dk
I det samlede regnskab har Holdet.dk en førstepræmie på 10.000,- til den dygtigste manager i hele spillet, når de 32 runder er afviklet. For at du kan vinde den, skal du også have oprettet et Guld+ hold.

Så har du en Golf Manager i maven, så tilmeld dit hold og spil mod Hartø, Huldahl, MØM, dine golfvenner og alle de øvrige golfentusiaster.

HUSK at tilmelde dig Made in Denmark Gruppen
Tilmeld dit hold ved at klikke her. Når holdet er oprettet, finder du gruppen “Made in Denmark” og tilmelder dig den. Det er kun hold, der er med i Made in Denmark gruppen, der kan vinde en præmie.

SÆT DIT HOLD HER