Den dobbelte majorvinder og nr. 44 på verdensrangslisten, Martin Kaymer, vender tilbage til Himmerland Hill og Made in Denmark, når denne afvikles fra 24. – 27. august 2017.

Martin Kaymer deltog for første gang ved Made in Denmark i 2016, og han var så imponeret over oplevelsen, at han igen i 2017 er at finde i feltet.

– Jeg ser meget frem til at komme tilbage til Himmerland og Made in Denmark. Det var en fantastisk uge i 2016, og opbakningen fra tilskuerne er fænomenal. Særligt 16. hul er et af de bedste og sjoveste huller, vi spiller hele året, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vende tilbage, siger Martin Kaymer.

At man allerede nu kan præsentere Martin Kaymer, glæder Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup.

– Det er fantastisk, at Martin Kaymer kommer igen til august. Det er et stort klap på skulderen til alle omkring Made in Denmark og især til vores tilskuere. De skaber en stemning og en atmosfære, selv store verdensstjerner som Martin Kaymer ikke vil undvære, det siger rigtigt meget, fortæller Flemming Astrup.

Billetsalget til Made in Denmark 2017 er i fuld gang. Se billetpriser og køb din billet her.

I videoen herunder kan du høre Martin Kaymer rose hul 16 – “It’s just fun”.