Flere af de danske Challenge Tour spillere fik i denne uge en god optakt til Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel, der begynder torsdag i næste uge på Royal Oak.

I alt klarede Morten Ørum Madsen, Victor Østerby, Martin Ovesen og Mark Haastrup cuttet i Frankrig, og sidstnævnte Ovesen og Haastrup endda med et fornemt resultat til følge.

Martin Ovesen kalder på stor dansk opbakning
Martin Ovesen fra Kolding, som ved Made in Denmark Challenge er den store lokale favorit, sluttede som nummer 10 i Frankrig, og fik tanket selvtillid til Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel.

– Det var en god uge for mig. Tankerne er naturligvis lidt på næste uge, hvor der bliver ekstra fokus. Det er fantastisk, at Kolding Kommune – hvor jeg bor – og Vejen Kommune har kunnet trække en turnering til området, og det bliver sjovt at spille foran venner og familie, forklarer Martin Ovesen, som håber at kunne levere varen.

– Det er klart, at den ekstra fokus betyder et større pres, men normalt er jeg bedst, når der er mest på spil. Og jeg er helt sikker på, at en stor dansk opbakning giver mig vinger, griner Ovesen gennem sin opfordring til de danske golffans.

Mark Haastrup på jagt efter Europa Tour kortet
Mark Haastrup, som er bedste dansker på Challenge Tour ranglisten, Race to Oman, fik et nyt flot resultat, og den tidligere Europa Tour spiller begynder så småt at bejle til én af de 15 oprykningspladser tilbage til Europa Touren.

– Formen er rigtig god, og jeg glæder mig til at spille på dansk jord i næste uge. Jeg kan godt lide, når greens er gode og rigtigt hurtige, så en tur på Royal Oak burde passe mig rigtigt godt, forklarer Mark Haastrup, der har et stort ønske.

– Jeg håber rigtigt meget, at de golfinteresserede i Vejen og Kolding kommune – ja eller fra hele Danmark – kommer forbi Royal Oak og giver os en masse opbakning. Det er fantastisk at spille foran et dansk publikum, og jeg er sikker på, at stor opbakning vil give nogle store danske præstationer, slutter Mark Haastrup.

Foruden Martin Ovesen og Mark Haastrup deltager:

  • Morten Ørum Madsen
  • Victor Østerby
  • Joachim B. Hansen
  • Oliver Suhr
  • Niklas Nørgaard Møller
  • Martin Leth Simonsen
  • Mads Vibe-Hastrup
  • Benjamin Poke
  • Rasmus Hjelm
  • Oskar Ambrosius (amatør)

Der er gratisk adgang på Royal Oak i Jels hele ugen, og med mindst 12 danskere i feltet, så kan man godt tillade sig at sætte næsen op efter et dansk topresultat, når fremtidens Europa Tour stjerner dyster om titlen ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel 2017.

Unikt golfevent kick-starter Made in Denmark Challenge allerede tirsdag
Allerede tirsdag 20. juni, kan du opleve Martin Ovesen, Morten Ørum Madsen, Joachim B. Hansen, Oliver Suhr og den karismatiske svensker, Joel Sjöholm i et noget specielt arrangement. Læs mere om det her.