Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel fik mandag tilføjet golfens hotteste navn til startlisten. Det er den  nykårede US Open vinders lillebror, Chase Koepka, der er kommet ind i turneringen, og fra på torsdag spiller med på Royal Oak Golf Club ved Jels. Her håber han uden tvivl på at følge op på Brook’s imponerende US Open sejr, og sikre familien Koepka endnu en sejr.

Ligesom sin nu meget berømte storebror har Chase valgt at få gang i sin professionelle karriere i Europa, og  den 23-årige amerikaner tog til Europa sidste år, hvor han fik wildcards til syv Challengetour turneringer, blandt andet Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel i Aalborg, hvor han dog ikke klarede cuttet.
Han fik en delt 11-plads i sin hidtil eneste start på Europatouren, mens han for bare tre uger siden opnåede sit hidtil bedste resultat med en tredjeplads i Swiss Challenge. Det resultat sendte ham op i top 40 på Road to Oman Ranking, hvor de 15 bedste efter sæsonen får et kort til Europatouren.

Man kan følge Chase Koepka og alle de øvrige profiler fra torsdag til søndag, og der er gratis adgang alle dage.